Publicitate

Comenzi de plasare

Vor fi luate în considerație numai comenzile scrise, care se concretizează într-un contract scris, agreat și semnat de ambele părți. Pentru a fi prelucrate, schimbările sau anulările materialelor (bannere, advertoriale, anunțuri, interviuri, fotografii etc) vor fi comunicate în scris.

Publicarea materialelor
Clientul este pe deplin responsabil de conținutul pe care îl livrează echipei știrilemedia.ro, astfel încât nu va putea aduce reclamații editorului sau publicației. Editorul sau echipa redacțională își rezervă dreptul de a refuza publicarea materialelor care nu respectă politica publicației.

Poziționarea materialelor
Clientul are dreptul de a cere o anumită poziționare. Conform contractului semnat cu Clientul, editorul va respecta poziționarea solicitată (excepție făcând situațiile când se aduc modificări contractului, prin anexe, caz în care spațiile alocate fiind cele care vor fi disponibile la momentul publicării).

Amânările
Editorul își rezervă dreptul de a amâna inserarea unui material din motive tehnice, chiar și fără consultarea prealabilă a clientului.

Facturarea serviciilor
Facturarea materialelor se va face în ziua următoare zilei de apariție și va avea la bază tarifele agreate în ofertă (Ratecard).

Termene de plată
Termenul de plata este de 3 până la 30 de zile de la data primirii facturii (în funcție de ce a fost agreat și specificat în Contract). Plata se efectuează prin O.P. (ordin de plată).

Schimbarea / actualizarea tarifelor
știrilemedia.ro își rezervă dreptul de a actualiza tarifele. Actualizările se vor face cu notificarea prealabilă a clientului. Tarifele menționate pe confirmările comenzilor vor fi garantate.

Erori cauzate de redactare
Pentru materialele care sunt reproduse / interpretate, Clientul va primi produsele pentru aprobare, asumându-și erorile.

Formular de contact

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.