140 de percheziții domiciliare în această dimineață în mai multe localități din România. Care este scopul acțiunilor

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Poliția Română a declanșat marți o amplă acțiune de combatere a infracționalității, desfășurând nu mai puțin de 140 de percheziții domiciliare.

Scopul principal al acestor acțiuni este de a trage la răspundere persoanele implicate în comiterea unor fapte penale, în special în domeniul infracționalității economice, și de a proteja comunitatea de activitățile ilegale.

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul General al Poliției Române, perchezițiile sunt realizate sub supravegherea procurorilor de la DIICOT și alte unități de parchet.

Ele au loc în cadrul unor dosare penale în care sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea unor infracțiuni precum evaziune fiscală, contrafacere, constituire de grup infracțional organizat, delapidare, obținere ilegală de fonduri, trafic de droguri, operațiuni cu substanțe psihoactive, pornografie infantilă, înșelăciune, fals și uz de fals.

Acțiunile desfășurate vizează documentarea activității infracționale a persoanelor suspectate, recuperarea prejudiciilor și confiscarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Persoanele depistate vor fi aduse pentru audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare caz în parte.

Aceste acțiuni sunt desfășurate în cadrul unor măsuri luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, cu scopul de a combate infracționalitatea în toate formele ei și de a asigura ordinea și liniștea publică, conform informațiilor furnizate de sursa citată.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Locuitorii dintr-o stațiune vor rămâne fără apă la robinete. VEZI când se va opri apa

Atenție, se oprește apa în stațiunea Saturn! În vederea executării...

Poliţiştii cercetează două persoane pentru operaţiuni cu substanţe psihoactive

Poliţiştii spun că persoanele anchetate vindeau substanţele către consumatori...

Premierul Marcel Ciolacu se va afla marţi la Ankara, la invitaţia preşedintelui Erdogan

sursa foto: Antena 3 Premierul Marcel Ciolacu: "Turcia este principalul...

Pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit în dana 90 a Portului Constanţa!

sursa foto: hotnews Pompierii au fost chemaţi la o magazie...