25.000 de euro pentru o îmbrățișare. Operația care îi va permite unei tinere mame să-și țină bebelușul în brațe

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Tânăra mamă suferă de scolioză

Pe când avea numai doi anișori, părinții Iuliei aveau să afle că micuța se va confrunta cu dureri groaznice de spate toată viața. În lipsa unei operații, scolioza descoperită la o vârstă atât de fragedă i-a afectat întreaga copilărie și adolescență. Vorbim de o luptă pentru supraviețuire care durează deja de 22 ani. 

Iulia face din ce în ce mai greu față provocărilor impuse de boală. Cu o deformare a coloanei vertebrale, cu un unghi de peste 70 de grade, organele interne ale tinerei sunt supuse în fiecare clipă unei presiuni inimaginabile. Acum, la 24 de ani, durerea fizică și problemele respiratorii au devenit parte din cotidianul ei. Dar Iulia nu este singură în această luptă. Ea este mama unui băiețel de 2 ani și 7 luni, care reprezintă lumina ochilor săi și motivul pentru care nu renunță.

„În fiecare zi, mă confrunt cu limitările pe care mi le impune această afecțiune. Nu pot face multe lucruri de una singură deoarece durerea este insuportabilă, iar statul în picioare pe tot parcursul zilei este imposibil pentru mine. Cea mai mare durere pe care o simt este însă atunci când îmi văd copilul plângând și nu pot să-l iau în brațe. Este un coșmar să nu pot să-l alin așa cum ar trebui. Durerea fizică este nimic comparativ cu durerea sufletească pe care o simt. Este cel mai dureros sentiment din lume să știi că copilul tău are nevoie de tine și tu nu poți fi acolo pentru el.”, ne-a mărturisit Iulia.

Din momentul în care a aflat însă că operația de îndreptare a coloanei vertebrale este posibilă în stadiul actual al bolii, soțul Iuliei a plecat în străinătate să strângă bani pentru intervenția chirurgicală. Un spital din Turcia a acceptat deja provocare, familia trebuie să achite urgent contravaloarea serviciilor medicale: 25.000 de euro. 

„Oricât ar munci soțul Iuliei în străinătate, familia nu își poate permite deplasarea în Turcia. Ne punem speranța în oamenii de bine din comunitatea Salvează o inimă, oameni simpli ori antreprenori care de-a lungul anilor au salvat sute de vieți. E adevărat, viața nu ar trebui să aibă un preț, dar realitatea uneori ne forțează să plătim pentru a supraviețui. Fiecare donație, oricât de mică, înseamnă un pas mai aproape de o viață normală pentru Iulia și de șansa de a-și trăi viața fără durere alături de fiul său.”, a declarat Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o inimă.

Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/iulia-scinteie/

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Cod SWIFT: BTRLRO22

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele IULIA SCINTEIE

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

(Foto) Polițiștii locali i-au amendat pe comercianții ambulanți! Vindeau gogoși și porumb pe plajă sau faleză

Poliția Locală Constanța continuă lupta împotriva comerțului ambulant Polițiștii locali...

Atenție, șoferi! Sunt restricții de tonaj în 6 județe

Restricțiile au fost impuse din cauza Codului Roșu de...