Avanpremiera „A douăsprezecea noapte”, mutată. Unul din actori nu putea juca duminică la Constanța

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Modificare dată avanpremieră „A douăsprezecea noapte”

În această perioadă, la Teatrul de Stat Constanța se desfășoară repetițiile pentru următoarea premieră, „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, regia Andrei Șerban, și au fost puse în vânzare și epuizate biletele pentru cele trei avanpremiere și pentru cele două premiere programate la sfârșitul lunii februarie.

Din păcate, unul dintre actorii din distribuție a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Actorul a suportat foarte bine intervenția și este în convalescență.

Pentru ca producția spectacolului să continue în graficul stabilit, regizorul Andrei Șerban a decis distribuirea a încă unui actor pe rol, care va juca în reprezentațiile din februarie, dar și în cele ulterioare, alternativ cu actorul distribuit inițial.

Cel care se va alătura echipei spectacolului este Emilian Oprea, actor important al Teatrului Național București, cunoscut publicului larg mai ales pentru numeroasele sale apariții în filme și seriale de mare succes („De ce eu?”, „Libertate”, „Vlad”, „Groapa” etc.).

Din păcate, programul anterior stabilit al actorului Emilian Oprea nu îi permite să joace la Constanța în data de 25 februarie, ceea ce a determinat mutarea avanpremierei „A douăsprezecea noapte” de duminică, 25 februarie, ora 19:00, pentru luni, 26 februarie, la aceeași oră. Toate celelalte reprezentații rămân la datele anunțate.

Biletele din data de 25 februarie rămân valabile pentru data de 26 februarie, iar spectatorii care nu își pot modifica programul pentru a ajunge la teatru luni în loc de duminică își pot recupera contravaloarea biletelor pe aceeași cale prin care le-au achiziționat, de la agenție, respectiv online, prin Mystage.ro. Cei care doresc să renunțe la biletele achiziționate sunt rugați să facă acest lucru până cel mai târziu miercuri 14 februarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Universitatea „Ovidius” din Constanța a acordat prima diplomă „Doctor Europaeus” Luminiței Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității „Ovidius” din...

(Video) 16 cetăţeni străini, depistați ascunși într-un camion cu fructe, la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere...

Târg de Mărțișoare la Muzeul de Artă Populară. Micile obiecte sunt lucrate manual

În perioada 26 februarie – 1 martie, Muzeul de...