Creierul poate fi reprogramat cu ajutorul desenului! Neurografica se ocupă de tot!

Date:

Neurografica este un instrument de gestionare a inteligenței emoționale în rezolvarea problemelor raționale cu ajutorul desenului

Neurografica este o metodă psihologică, care a apărut în Rusia în anul 2014, creată de Profesor Doctor Pavel Peskarev. O explicație simplă a neurograficii ar fi că există posibilitatea ca omul să-și transforme programele sale mentale, care nu îl ajută să ajungă la rezultatele dorite.

Deși este un concept prea puțin cunoscut, Neurografica reprezintă o metodă ce poate fi utilizată atât de adulți cât şi de copii. În România există la această oră o singură școală de Neurografică iar aceasta este condusă de Alina Sasu.

“Am descoperit Neurografica în urmă cu trei ani, pe atunci eram în formare la Institutul de psihanaliză din Moscova, unde o profesoară a rostit cuvântul „Neurografică”, despre care a spus că ar fi singura psihotehnologie. Din curiozitate am încercat și eu și mi-am dat imediat seama cât de tare această metodă ajută la schimbarea stării emoționale și, apoi, în atingerea obiectivelor propuse.”, spune Alina Sasu – instructor în Neurografică și fondator al Școlii de Neurografică din România.

Datorită eficienței sale și a simplității metodei, Neurografica, în cei 10 ani de existență, s-a dezvoltat rapid în 52 de țări unde este predată în diferite limbi și deja peste 2 milioane de oameni folosesc această metodă care îi ajută să atingă rezultatele dorite.

“Practic desenăm procesul nostru de gândire legat de scopul pe care dorim să îl atingem. Nu trebuie să ai talent la desen, trebuie doar să poți desena un cerc, un pătrat sau un triunghi. În cursurile noastre vei învăța să desenezi Neurografic. Cu alte cuvinte, metoda este foarte simplă, însă necesită o bază de pregătire. Nu am văzut până acum vreo persoană care să fi trecut cursurile noastre aplicând metoda în viață de zi cu zi și să nu reușească să ajungă la scopul fixat.”, a completat Alina Sasu.

Neurografica este o metodă fundamentată științific și aparține psihologiei meta modernului, fiind considerată una dintre cele mai eficiente și promițătoare direcții ale secolului 21. Se bazează pe principiile teoretice ale psihologiei, filozofiei și sociologiei, precum și pe cele mai recente descoperiri științifice din domeniul neurofiziologiei creierului.

Pe data de 20 iunie 2024 va demara cursul de bază în Neurografică, o sesiune dedicată celor ce vor să pășească pentru prima oară în tainele Neurograficii. Cursul este on-line și durează patru săptămâni. Cei interesați pot să afle toate detaliile accesând grupul de Telegram al Școlii: https://t.me/+lURw2Y8Jl-plNjI0.

Mai multe informații despre Neurografică găsiți aici.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului, instituției care a transmis informarea ori persoanelor (fizice/juridice) care au contribuit la realizarea lui, prin acordarea de informații, declarații, documente justificative etc.

Din acest motiv, publicația Stirilemedia.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și detaliile publicate de autori, cu atât mai mult a celor ce au mențiunea DIN SURSE. Acestea reprezintă informații furnizate de terțe persoane, incluisv sub protecția anonimatului (la solicitarea lor).

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice și conține informații care nu sunt denaturate, cu excepția articolelor de tip pamflet în care se face această precizare. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa) este interzisă. Atenție! La articolele DIN SURSE, pentru exploatarea conținutului este obligatorie citarea sursei de 3 ori pe parcursul scrierii, cu link către publicația ȘtirileMedia.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false, motiv pentru care vă încurajăm să comentați folosind un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Abonează-te

Cele mai citite

Articole similare

(Galerie foto) Cu gleznuţele goale şi papuci UGG pe pârtie! Turiştii încurcă pârtiile cu cluburile!

Salvamoniştii: pârtiile nu sunt podium de modă Cu gleznuţele goale...

IGSU a dispus mobilizarea de resurse și tehnică de intervenție în preajma lăcaşelor de cult, de Bobotează!

Pompierii rămân vigilenți și pregătiți să intervină pentru prevenirea...

Pompierii au salvat un cățel de la înec, în stațiunea Mamaia!

Pompierii au intervenit pentru salvarea animalului Pompierii din Constanța au...

Primele două zile ale anului au fost foarte aglomerate pentru pompierii români!

Pompierii au intervenit la 3.708 situații de urgență Primele două...