Creierul poate fi reprogramat cu ajutorul desenului! Neurografica se ocupă de tot!

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Neurografica este un instrument de gestionare a inteligenței emoționale în rezolvarea problemelor raționale cu ajutorul desenului

Neurografica este o metodă psihologică, care a apărut în Rusia în anul 2014, creată de Profesor Doctor Pavel Peskarev. O explicație simplă a neurograficii ar fi că există posibilitatea ca omul să-și transforme programele sale mentale, care nu îl ajută să ajungă la rezultatele dorite.

Deși este un concept prea puțin cunoscut, Neurografica reprezintă o metodă ce poate fi utilizată atât de adulți cât şi de copii. În România există la această oră o singură școală de Neurografică iar aceasta este condusă de Alina Sasu.

“Am descoperit Neurografica în urmă cu trei ani, pe atunci eram în formare la Institutul de psihanaliză din Moscova, unde o profesoară a rostit cuvântul „Neurografică”, despre care a spus că ar fi singura psihotehnologie. Din curiozitate am încercat și eu și mi-am dat imediat seama cât de tare această metodă ajută la schimbarea stării emoționale și, apoi, în atingerea obiectivelor propuse.”, spune Alina Sasu – instructor în Neurografică și fondator al Școlii de Neurografică din România.

Datorită eficienței sale și a simplității metodei, Neurografica, în cei 10 ani de existență, s-a dezvoltat rapid în 52 de țări unde este predată în diferite limbi și deja peste 2 milioane de oameni folosesc această metodă care îi ajută să atingă rezultatele dorite.

“Practic desenăm procesul nostru de gândire legat de scopul pe care dorim să îl atingem. Nu trebuie să ai talent la desen, trebuie doar să poți desena un cerc, un pătrat sau un triunghi. În cursurile noastre vei învăța să desenezi Neurografic. Cu alte cuvinte, metoda este foarte simplă, însă necesită o bază de pregătire. Nu am văzut până acum vreo persoană care să fi trecut cursurile noastre aplicând metoda în viață de zi cu zi și să nu reușească să ajungă la scopul fixat.”, a completat Alina Sasu.

Neurografica este o metodă fundamentată științific și aparține psihologiei meta modernului, fiind considerată una dintre cele mai eficiente și promițătoare direcții ale secolului 21. Se bazează pe principiile teoretice ale psihologiei, filozofiei și sociologiei, precum și pe cele mai recente descoperiri științifice din domeniul neurofiziologiei creierului.

Pe data de 20 iunie 2024 va demara cursul de bază în Neurografică, o sesiune dedicată celor ce vor să pășească pentru prima oară în tainele Neurograficii. Cursul este on-line și durează patru săptămâni. Cei interesați pot să afle toate detaliile accesând grupul de Telegram al Școlii: https://t.me/+lURw2Y8Jl-plNjI0.

Mai multe informații despre Neurografică găsiți aici.

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Alertă în județul Constanța. Patru copii au dispărut de acasă. A fost emis RO-Alert

Cei patru copii au plecat de acasă de 3...

Peste 25.000 de țigarete nedeclarate, descoperite în bagajele de cală ale unei femei pe Aeroportul Otopeni

Femeia venise din Istanbul Autoritățile de frontieră din cadrul Aeroportului...

Transporturi agabaritice pe rutele Agigea-Siret și Agigea-Albița

Transporturile va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate...

MApN: „Aceste așa-zise <<informații>> nu au niciun fundament real”

Anunțul MApN a fost făcut pe Facebook Ministerul Apărării Naționale (MApN)...