Depistați cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive

Date:

Ovidius Clinical Hospital

La data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, acționând în timpul unei razii, au depistat doi bărbați asupra cărora au fost găsite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Astfel, în jurul orei 21.15, polițiști din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale au identificat, pe strada Brizei, o persoană cu un comportament suspect.

S-a procedat la legitimarea și identificarea acesteia, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 38 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra acestuia a fost găsit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Ulterior, în jurul orei 23.00, polițiștii au depistat, în incinta unei săli de jocuri, două persoane.

S-a procedat la legitimarea și identificarea acestora, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 20 de ani, și un minor, de 14 ani.

Pe o măsuță din dreptul acestora a fost găsit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

În cauză au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Aviz favorabil pentru modernizarea liniei CF Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița – Frontieră

Consiliul Tehnico-Economic a aprobat astăzi, 22 februarie, variantele optime...

Tulcea: Un element de muniție din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, în localitatea Tudor Vladimirescu

În această după-amiază, echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru...