Doctoranzii Facultății de Medicină, premiați la Congresul Mondial ISMH

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Premiați la Congresul Mondial ISMH

Zece doctoranzi din cadrul Școlii Doctorale de Medicină a Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) au fost premiați la cea de-a 47-a ediție a Congresului Mondial al Societății Internaționale de Hidrologie Medicală și Climatologie (ISMH), organizat în perioada 23 – 25 mai 2024, la Techirghiol.

Tinerii cercetători au prezentat o parte dintre rezultatele studiilor realizate în cadrul lucrărilor de doctorat, în care abordează teme din domeniul balneologiei și medicinei de recuperare, iar lucrările acestora vor fi incluse într-un volum de abstracte indexat ISI WOS.

Doctoranzii premiați în cadrul Congresului Mondial ISMH sunt: Dalila-Andreea Nedelcu (anul I), Irem Abdula (anul I), Adelina-Elena Cristea (anul II), Mihaela Minea (anul II), Daniel Rafti (anul II), Bianca Neagu (anul II), Andreea-Bianca Uzun (anul III), Liliana Vlădăreanu (anul III), Alexandra Ciota (anul IV), Magdalena Dumitrescu (anul IV).

La Congresul ISMH, care a marcat aniversarea a 125 de ani de activitate în balneologie și medicină, la Techirghiol, au participat specialiști de renume din țară și din străinătate: Japonia, Turcia, Franța, Germania, Spania, Portugalia, Italia, Nigeria, Ungaria, Serbia, SUA, Cuba și Suedia.

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului, instituției care a transmis informarea ori persoanelor (fizice/juridice) care au contribuit la realizarea lui, prin acordarea de informații, declarații, documente justificative etc.

Din acest motiv, publicația Stirilemedia.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și detaliile publicate de autori, cu atât mai mult a celor ce au mențiunea DIN SURSE. Acestea reprezintă informații furnizate de terțe persoane, incluisv sub protecția anonimatului (la solicitarea lor).

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice și conține informații care nu sunt denaturate, cu excepția articolelor de tip pamflet în care se face această precizare. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa) este interzisă. Atenție! La articolele DIN SURSE, pentru exploatarea conținutului este obligatorie citarea sursei de 3 ori pe parcursul scrierii, cu link către publicația ȘtirileMedia.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false, motiv pentru care vă încurajăm să comentați folosind un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Licitatie deschisă: echipamente pentru dotarea a 13 săli de sport din municipiul Tulcea

Cei interesați trebuie să depună ofertele până pe 14...

RESTORIVER: Soluții sustenabile pentru restaurarea malurilor râurilor în zonele urbane și periurbane

Românii sunt de părere că soluțiile de retenție ale...

FIDELIS de toamnă înregistrează record după record: cea mai mare sumă investită – peste 3,5 miliarde de lei

Au fost înregistrate 3 recoduri FIDELIS V din 2024, ediția...