Doctoranzii Facultății de Medicină, premiați la Congresul Mondial ISMH

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Premiați la Congresul Mondial ISMH

Zece doctoranzi din cadrul Școlii Doctorale de Medicină a Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) au fost premiați la cea de-a 47-a ediție a Congresului Mondial al Societății Internaționale de Hidrologie Medicală și Climatologie (ISMH), organizat în perioada 23 – 25 mai 2024, la Techirghiol.

Tinerii cercetători au prezentat o parte dintre rezultatele studiilor realizate în cadrul lucrărilor de doctorat, în care abordează teme din domeniul balneologiei și medicinei de recuperare, iar lucrările acestora vor fi incluse într-un volum de abstracte indexat ISI WOS.

Doctoranzii premiați în cadrul Congresului Mondial ISMH sunt: Dalila-Andreea Nedelcu (anul I), Irem Abdula (anul I), Adelina-Elena Cristea (anul II), Mihaela Minea (anul II), Daniel Rafti (anul II), Bianca Neagu (anul II), Andreea-Bianca Uzun (anul III), Liliana Vlădăreanu (anul III), Alexandra Ciota (anul IV), Magdalena Dumitrescu (anul IV).

La Congresul ISMH, care a marcat aniversarea a 125 de ani de activitate în balneologie și medicină, la Techirghiol, au participat specialiști de renume din țară și din străinătate: Japonia, Turcia, Franța, Germania, Spania, Portugalia, Italia, Nigeria, Ungaria, Serbia, SUA, Cuba și Suedia.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...