Echipajele de ordine publică vor fi prezente în Noaptea de Înviere în preajma a peste 12.000 de lăcaşuri de cult

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Echipajele de ordine publică vor fi prezente în Noaptea de Înviere la lăcaşurile de cult

Chestorul de poliţie Eduard Ionescu, director în cadrul Direcţiei de Informare şi Informaţii Publice din cadrul MAI, a anunţat sâmbătă că echipajele de ordine publică vor fi prezente, în Noaptea de Înviere, în preajma a 12.200 lăcaşuri de cult.

„În această seară, în Noaptea de Înviere, echipajele de ordine publică vor fi prezente în zona celor aproximativ 12.200 lăcaşuri de cult din toată ţara, unde sunt aşteptate peste 2,6 milioane de persoane. De asemenea în apropierea locurilor unde se vor desfăşura slujbele religioase sunt pregătite şi mobilizate echipe de intervenţie în situaţii de urgenţă”, a spus chestorul, într-o declaraţie susţinută la sediul MAI.

Facem apel la prudenţă. Atunci când folosiţi lumânările sau candele de aprinse nu le lăsaţi nesupravegheate, nu le lăsaţi la îndemâna copiilor. Reamintim cetăţenilor că, indiferent de modul în care aleg să petreacă aceste zile, să aibă o conduită preventivă, să respecte indicaţiile efectivelor Ministerului Afacerilor Interne şi să semnaleze orice situaţie de pericol la numărul de urgenţă 112″, a mai afirmat Eduard Ionescu.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Primăria Tulcea a anunțat că 30 de autobuze electrice asigură de luni transportul public de călători în oraș

sursa foto: ziaruldelta.ro Primăria Tulcea spune că fiecare autobuz are...

Mai multe zone din Medgidia vor rămâne fără apă timp de 14 ore, miercuri – 22 mai

Mai multe zone din Medgidia vor rămâne fără apă...

(FOTO) Accident rutier, cu trei mașini, în municipiul Constanța!

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a două persoane Accident...

Traian Băsescu crede că România ar trebui să ofere Ucrainei un sistem „Patriot”

sursa foto: Romania Libera Traian Băsescu: "Deocamdată, ucrainenii luptă și...