Emoționant. O mamă și-a salvat fetița donându-i un rinichi. S-a întâmplat în țara noastră

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Transplant în România = #DA pentru VIAŢĂ !

O impresionantă poveste de viață a fost scrisă joia trecută, când o mamă i-a donat un rinichi fiicei sale în vârstă de 8 ani. Micuța fusese diagnosticată cu o boală cronică de rinichi și avea nevoie de hemodializă. Cea care i-a dat viață nu a suportat să-i vadă suferința zilnică și a decis să-i ofere o șansă.

Astfel că, la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, s-a efectuat primul transplant renal pediatric de la donator viu al anului 2024. Vestea fericită a venit însoțită de fotografii cu micuța pacientă, într-o postare pe pagina de Facebook a Agenției Naționale de Transplant. Cu siguranță, imaginea cu chipul fericit al fetiței va face înconjurul lumii, cu a sa strălucire în ochi care marchează sfârșitul unei lungi perioade de durere, lacrimi și nopți nedormite.

Transplantul renal pediatric este un procedeu delicat și complex, care necesită o abordare multidisciplinară și o coordonare meticuloasă între echipele medicale implicate. Acesta nu doar că îmbunătățește calitatea vieții copiilor, ci le oferă șansa de a trăi vieți normale și sănătoase, fără dependența de dializă.

Eforturile echipei medicale de la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca demonstrează angajamentul ferm față de îngrijirea pacienților.

#Respect şi #Recunoştinţă pentru echipele medicale implicate în această activitate atât de complexă şi sensibilă, prinsă mereu între suferinţă şi speranţă!

Ambele paciente se simt bine și așteaptă să fie externate. Vom reveni cu detalii.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Asociația Patronală RESTO anunță schimbări în conducere. Președintele executiv, Lucian Cristian Tudose, a demisionat

Cine este noul președinte RESTO? Asociația Patronală RESTO a anunțat...

Evaziune fiscală: prejudiciu de peste 1.000.000 de lei. Polițiștii au făcut percheziții

Percheziții domiciliare într-un dosar de evaziue fiscală La data...

Cine sunt consilierii locali ai Constanței?

Consiliul Local Municipal: patru partide și 1 independent Numărul de...