(Foto) Urmăriri în trafic și focuri de armă pentru oprirea unui autoturism neînmatriculat, plin cu țigări, al cărui șofer avea permisul suspendat

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Doi maramureșeni sunt cercetați pentru contrabandă cu țigări

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului au acționat în forță pentru blocarea în trafic a unui autoturism neînmatriculat, plin cu baxuri cu țigări, al cărui șofer nu a oprit la semnalele regulamentare, dar nici la focurile de armă pe care colegii noștri l-au executat, atât în plan vertical, cât și spre pneurile mașinii, conform prevederilor legale. Doi maramureșeni sunt cercetați pentru contrabandă, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

În data de 10 iunie, în jurul orei 21.15, pe timpul executării unor misiuni de supraveghere și control în zona de responsabilitate, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului, județul Maramureș, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic la control, în localitatea Valea Vișeului, a unui autoturism fără numere de înmatriculare, în care se aflau doi bărbați. Mașina de teren a oprit pentru câteva secunde, după care a demarat în trombă, moment în care polițiștii au tras patru focuri de avertisment în plan vertical și alte patru spre pneurile autoturismului, însă conducătorul auto tot nu a oprit.

Drept urmare, s-a pornit în urmărirea mașinii, iar după aproximativ 1 km au fost descoperite abandonate 13 baxuri cu țigări, precum și autoturismul neînmatriculat. Pe timpul verificărilor specifice efectuate de către polițiștii de frontieră, au fost identificați șoferul mașinii și pasagerul din dreapta, doi maramureșeni de 24, respectiv 25 de ani.

În continuare, s-a luat măsura transportării coletelor cu țigări și a mașinii neînmatriculate  la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii baxurilor, a rezultat cantitatea de 6.250 pachete de ţigări, în valoare de peste 73.000 lei.

De asemenea, polițiștii de frontieră au mai constatat faptul că tânărul șofer are permisul de conducere suspendat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, precum și pentru documentarea întregii activități infracționalesub directa coordonare a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...