Implicați-vă în campania „Adoptă un cățel!” a Primăriei Constanța. Sute de câini abandonați au nevoie de o casă

Date:

Ovidius Clinical Hospital

De la începutul anului până acum, 221 de câini părăsiți au fost adoptați de persoane cu inimi mari și generoase, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Cei de la adăpostul administrației locale spun că nu vor să se oprească aici, deoarece adăpostul găzduiește sute de căței care au nevoie de o casă.

Astfel, aceștia încurajează populația să susțină și să se implice în campania „Adoptă un cățel!”.

„Avem nevoie de angajamentul și ajutorul tuturor. Facem un apel către toți iubitorii de animale să vină să adopte câini în mod responsabil și să le ofere o șansă la o viață mai bună”, spun cei de la adăpostul primăriei.

Aceștia mai menționează că toți câinii care sunt disponibili pentru adopție gratuită sunt deparazitați intern și extern, înregistrați în RECS, microcipați, bine îngrijiți, vaccinați conform programului de vârstă și au carnet de sănătate.

Condiţii privind procedura adopţiei:
-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;â
-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;
-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Cei care doresc să devină stăpânii unui căţel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:
– luni, marţi, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;
– joi – 09:30 – 17:30;
– sâmbătă şi duminică – închis.

De asemenea, căţei disponibili pentru adopţie gratuită găsiţi şi la Centrul de adopţii canine „Norocel” de pe strada Răscoalei nr.1907. Acesta este deschis de luni-vineri între orele:10:00-14:00.

Mai multe detalii puteţi obţine de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

foto: unsplash

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Tulcea: Un element de muniție din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, în localitatea Tudor Vladimirescu

În această după-amiază, echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru...

Universitatea „Ovidius” din Constanța a acordat prima diplomă „Doctor Europaeus” Luminiței Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității „Ovidius” din...