În atenția pescarilor! A.R.B.D.D.: Pescuitul comercial, recreativ/sportiv și familial al unei specii este interzis până pe 6 iulie

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Este interzis pescuitul speciei lin

Administrația Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (A.R.B.D.D.) reamintește că potrivit prevederilor Ordinului de prohibiție nr. 561/2023/11/2024, art 6, lit k, se interzice pescuitul comercial, recreativ/sportiv și familial al speciei lin (Tinca tinca) în perioada 7 iunie – 6 iulie inclusiv.

De asemenea, începând din 8 iunie se ridică prohibiția generală pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial.

Reamintim că pe teritoriul RBDD, în afara perioadelor de prohibiție, pescuitul recreativ/sportiv al speciilor știucă, șalău, somn și crap este permis numai cu eliberarea imediată a tuturor capturilor din aceste specii (catch & release), cu reținerea unui singur exemplar/zi, dintr-o singură specie.

„Pescarii ce desfășoară activități de pescuit recreativ/ sportiv pe teritoriul Rezervației Biosferei „Delta Dunării” nu pot transporta o cantitate de pește mai mare de 10 kg/pescar sau 15 kg/familie, indiferent de numărul de zile în care au desfășurat activitatea.”, transmite A.R.B.D.D.

Practicarea pescuitului recreativ/sportiv în perimetrul RBDD se face în baza permiselor de acces în Rezervație și de pescuit recreativ/sportiv emise și eliberate de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Sursă foto: facebook/ARBDD

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...