În vizită la o cramă “family boutique”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

În categoria Crame și podgorii pe care poți să le vizitezi în România se află Crama Gabai –  o experiență pe care orice iubitor al vinului trebuie s-o programeze măcar o dată în viață.

Amenajată într-o clădire cu o arhitectură impresionantă, crama are o superbă grădină, transformând locația într-o călătorie fascinantă.

11 hectare pentru vinuri de top

Pentru că este situată foarte aproape de Constanța, în localitatea Valu lui Traian, a devenit o destinație de top în turismul viticol. Ghizii cramei de tip „family boutique” sunt chiar proprietarii domeniului – Gabi și Steluța Bercea. Îi cuceresc pe vizitatori cu poveștile pe care le au, la fel cum soiurile variate de vin primesc aprecierile degustătorilor.

Feteasca Neagră, Cabernet, Sauvignon și Blend sunt recomandările pe care le primesc cunoscătorii. Iubitorii vinului de calitate spun că trăiesc momente de relaxare atunci când savurează un produs din gama preferată, mai ales atunci când se pot bucura și de explicațiile profesioniștilor în ceea ce privește recoltarea, dar și procesul de fabricație.

De 7 ani, Crama Gabai deschide apetitul pentru arome inedite

Vizitarea cramei se face numai în prezența personalului calificat și inlcude prezentarea procesului tehnologic, degustarea și plimbarea în viile care se bucură de condiții climatice și geografice deosebite (în funcție de starea vremii).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

România ratează din nou intrarea în Schengen! Cine spune că nu mai avem nicio șansă

În ceea ce pare a fi un deja-vu pentru...

ȘOCANT: În loc să semneze divorțul, bărbatul își înjunghie soția în fața Primăriei

Într-o încercare de a pune capăt căsniciei într-un mod...

BREAKING NEWS: Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier! Pasageră rănită, dar în stare stabilă. Află detalii

Cunoscutul creator de conținut și comediant, Mircea Popa, cunoscut...