ISU „Dobrogea”: Bilanț Neversea – Peste 300 de persoane au avut nevoie de ajutor medical

Date:

Ovidius Clinical Hospital

O persoană a fost transportată la spital

Pe perioada desfășurării festivalului NEVERSEA o atenție deosebită a fost acordată asigurării primului-ajutor. Astfel, echipajele implicate în acordarea asistenței medicale de urgență și de prim-ajutor din cadrul ISU Constanța și Serviciului de Ambulanță Constanța au acordat sprijin participanților, în următoarele situații:

  • 64 traumatisme diverse (excoriații, contuzii etc.); 
  • 299 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (lipotimie, stări febrile, cefalee, hipertensiune arterială etc.).

O singură persoană a necesitat investigații suplimentare, fiind transportată la spital.

Pe linia prevenirii situațiilor de urgență, premergător și în perioada desfășurării festivalului, personalul Inspecției de Prevenire a executat 2 controale  la operatorii economici din perimetrul amenajării temporare în urma cărora au fost constatate 35 de deficiențe și au fost aplicate 10 amenzi contravenționale în cuantum de 34.500 lei.

„Mulțumim Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și inspectoratelor județene pentru situații de urgență care ne-au sprijinit cu forțe și mijloace pe parcursul festivalului astfel încât misiunea noastră să se desfășoare în condiții optime.

Mulțumim participanților care au ales să se bucure de muzică și atmosferă într-un mod responsabil.”, transmite ISU „Dobrogea”.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Restricțiile de circulație ( >12 t) pe fondul Codului Roșu sunt valabile și astăzi

Autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 12...

Atenție, șoferi! Transport agabaritic pe ruta INT DNCB – Agigea!

Transportul este alcătuit din câte un camion cu masa totală...