Maia Morgenstern se întoarce pe marile ecrane, în filmul „Maşa şi cele 6ase umbre”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Maia Morgenstern: „A fost o bucurie şi o sărbătoare să fac parte din echipa filmului”

Maia Morgenstern se întoarce pe marile ecrane, într-un film regizat de Ciprian Iacob. Este vorba despre pelicula „Maşa şi cele 6ase umbre„, care tratează subiectul bullyingului din şcoli, dar şi tema curajului în faţa unor situaţii periculoase.

În rezumatul producţiei se arată că filmul „continuă povestea emoţionantă a unei mercenare plătite de Mafia Gorda pentru o misiune aparent imposibilă: obţinerea unui stick cu informaţii vitale pentru combaterea maleficilor membri ai acestei organizaţii. Însă, în drumul ei către succes, Maşa se întâlneşte cu Nick, un elev aparent timid de la Central High School, care se luptă cu brutalitatea bullyingului din şcoală şi care are curajul să-şi asume riscuri neaşteptate. Cu un elan surprinzător, Nick decide să se alăture Maşei în lupta împotriva răului, punându-şi în joc anxietatea şi fricile personale pentru o cauză nobilă. Vom fi martorii unei asocieri neobişnuite dintre bine şi rău, între curaj şi teamă, într-o poveste captivantă ce va provoca publicul la reflexie şi la reconsiderarea valorilor personale”.

sursa foto: IMDb

„O echipă de oameni minunaţi”

„A fost o bucurie şi o sărbătoare să fac parte din echipa filmului „Maşa şi cele 6ase umbre'”. Din primul moment, din clipa în care am fost invitată să fac parte din proiect, m-am bucurat tare mult. Realitatea de pe platourile de filmare a întrecut orice aşteptare. Am întâlnit o echipă de oameni minunaţi. Adevăraţi profesionişti. Tineri pasionaţi şi determinaţi să-şi transforme visul în realitate. Un vis frumos, îndrăzneţ, curajos. (…) ‘Maşa şi cele 6ase umbre’ a fost o experienţă, artistică şi umană, formidabilă, pentru care sunt profund recunoscătoare. Dorinţa voastră, scopul propus, de a vă adresa tinerilor, de a vorbi, prin intermediul artei filmului, despre probleme, dileme ale unei întregi generaţii este tulburător. Şi, totuşi, atât de adevărat”, a declarat Maia Morgenstern, citată într-un comunicat de presă.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Polițiștii caută o minoră de 14 ani, care a dispărut miercuri

Polițiștii au fost anunțați despre dispariția adolescentei miercuri, în...

(FOTO şi VIDEO) Pompierii din Tulcea au intervenit la o maşină care a luat foc!

Pompierii au reuşit să stingă flăcările, înainte ca acestea...

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că a expediat materialele necesare votării la secţiile din străinătate

Ministerul Afacerilor Externe a organizat 915 secţii de votare...