Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu: „Există o nevoie acută de siguranță publică”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

sursa foto: Romania Libera

Ministrul Afacerilor Interne cere acțiuni pentru combaterea traficului de droguri și împotriva clanurilor interlope

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat că în România „există o nevoie acută de siguranță publică”. Afirmația a fost făcută în cadrul unui eveniment ce a marcat împlinirea a 19 ani de activitate a Direcției Generale Anticorupție.

„Există o nevoie acută de siguranţă publică şi de integritate, e nevoie mai mult decât oricând de dumneavoastră. Pe lângă comanda socială va veni şi sprijinul pe canale democratice pentru lege, ordine, siguranţă, justiţie. E o provocare care devine aproape existențială pentru democraţie”, a afirmat Cătălin Predoiu.

Acesta a salutat eforturile polițiștilor de frontieră care au redus migrația ilegală cu 73%. „Dacă noi ne-am propus şi am reuşit graţie efortului poliţiştilor de frontieră şi al liderilor lor centrali şi locali de a reduce migraţia într-un an la toate frontierele cu 73%, asta e o performanţă şi trebuie apreciată. Dar, la fel, ştim bine că mai sunt găuri de astupat. Şi atunci e normal că trebuie să vă uitaţi şi dumneavoastră în zona aceea”, a spus ministrul Predoiu.

El le-a transmis lucrătorilor DGA că priorităţile acestora trebuie să fie în strânsă legătură cu priorităţile Ministerului, iar MAI şi-a propus să acţioneze în combaterea traficului de droguri şi în lupta contra clanurilor de interlopi.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Tulcea: Arme și muniții deținute ilegal, descoperite în urma perchezițiilor

Perchezițiile au avut loc la domiciliul unui bărbat de...

Nu toți candidații înscriși au dat examenul de titularizare. Unul a fost eliminat! A încercat să copieze

Din cei peste 1.100 de candidați, 252 au absentat Astăzi,...

(Hartă) Când scăpăm de caniculă? Cum va fi vremea la Constanța

Nu scăpăm de caniculă! Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Vindeau parfumuri „fake” în apropierea unui mall! Ce au pățit bărbații

Cei doi bărbați s-au ales cu dosar penal La...