Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu: „Există o nevoie acută de siguranță publică”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

sursa foto: Romania Libera

Ministrul Afacerilor Interne cere acțiuni pentru combaterea traficului de droguri și împotriva clanurilor interlope

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat că în România „există o nevoie acută de siguranță publică”. Afirmația a fost făcută în cadrul unui eveniment ce a marcat împlinirea a 19 ani de activitate a Direcției Generale Anticorupție.

„Există o nevoie acută de siguranţă publică şi de integritate, e nevoie mai mult decât oricând de dumneavoastră. Pe lângă comanda socială va veni şi sprijinul pe canale democratice pentru lege, ordine, siguranţă, justiţie. E o provocare care devine aproape existențială pentru democraţie”, a afirmat Cătălin Predoiu.

Acesta a salutat eforturile polițiștilor de frontieră care au redus migrația ilegală cu 73%. „Dacă noi ne-am propus şi am reuşit graţie efortului poliţiştilor de frontieră şi al liderilor lor centrali şi locali de a reduce migraţia într-un an la toate frontierele cu 73%, asta e o performanţă şi trebuie apreciată. Dar, la fel, ştim bine că mai sunt găuri de astupat. Şi atunci e normal că trebuie să vă uitaţi şi dumneavoastră în zona aceea”, a spus ministrul Predoiu.

El le-a transmis lucrătorilor DGA că priorităţile acestora trebuie să fie în strânsă legătură cu priorităţile Ministerului, iar MAI şi-a propus să acţioneze în combaterea traficului de droguri şi în lupta contra clanurilor de interlopi.

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului, instituției care a transmis informarea ori persoanelor (fizice/juridice) care au contribuit la realizarea lui, prin acordarea de informații, declarații, documente justificative etc.

Din acest motiv, publicația Stirilemedia.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și detaliile publicate de autori, cu atât mai mult a celor ce au mențiunea DIN SURSE. Acestea reprezintă informații furnizate de terțe persoane, incluisv sub protecția anonimatului (la solicitarea lor).

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice și conține informații care nu sunt denaturate, cu excepția articolelor de tip pamflet în care se face această precizare. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa) este interzisă. Atenție! La articolele DIN SURSE, pentru exploatarea conținutului este obligatorie citarea sursei de 3 ori pe parcursul scrierii, cu link către publicația ȘtirileMedia.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false, motiv pentru care vă încurajăm să comentați folosind un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

NU UITAȚI! Constănțenii nu vor avea apă caldă timp de două zile

Se pregătește instalația pentru sezonul rece Termocentrale Constanța informează...

Universitatea „Ovidius” din Constanța a participat la o nouă întâlnire transnațională în cadrul unui proiect european în domeniul sportului

Proiectul își propune să promoveze activitatea fizică Universitatea „Ovidius” din...

Sprijin financiarc pentru familiile care se confruntă cu probleme de infertilitate

Programul FIV continuă și în 2025 Ministerul Familiei, Tineretului și...

Se oprește apa în localitățile Năvodari, Lumina, Sibioara și Corbu! VEZI când

RAJA execută lucrări de conectare Pentru executarea lucrărilor de...