Minorul care a distrus mai multe anvelope este posibil să fie unul dintre adolescenții care au dat foc într-o parcare din KM 4-5. A fost reținut pentru 24 de ore

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Polițiștii constănțeni au un prim suspect în cazul anvelopelor distruse din cartierul Viile Noi

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Șoseaua din Vii.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 25 septembrie a.c., persoana bănuită a fost identificată ca fiind un minor, de 15 ani.

Astăzi, 27 septembrie, în baza probatoriului administrat, băiatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

Este posibil ca minorul să fie unul dintre adolescenții implicați în incendierea blocului din km 4-5 , în luna decembrie 2021. Atunci, 150 de apartamente au fost afectate şi 37 de maşini au fost distruse. În urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii au identificat doi băieţi, unul de 13 ani şi altul de 15 ani.

Polițiștii constănțeni l-au găsit după ce au comparat imaginile de pe camerele de supraveghere cu ce aveau în baza lor de date.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Universitatea „Ovidius” din Constanța a acordat prima diplomă „Doctor Europaeus” Luminiței Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității „Ovidius” din...

(Video) 16 cetăţeni străini, depistați ascunși într-un camion cu fructe, la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere...

Târg de Mărțișoare la Muzeul de Artă Populară. Micile obiecte sunt lucrate manual

În perioada 26 februarie – 1 martie, Muzeul de...