Nu se învață minte! Mai mulți șoferi au fost prinși băuți, drogați sau fără permis de conducere. Unii au fost implicați în accidente rutiere

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Șase accidente produse de șoferi băuți, drogați sau fără permis de conducere

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două vehicule, conduse de doi bărbați. În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul unuia dintre ei au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Silozului a avut loc un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 40 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit alte două vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe șoseaua Mangaliei s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două vehicule, conduse de doi bărbați. În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul unuia dintre ei au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier (tamponare).
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două vehicule, conduse de o femeie, de 20 de ani, și un bărbat, de 27 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 10.45, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Pescărușului s-a produs un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 56 de ani, ar fi condus un buldoexcavator și ar fi lovit un autoturism parcat. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 16.05, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Ovidiu, la intersecția dintre D.N. 2A și Autostrada A4, a avut loc un accident rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați. În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul unuia dintre ei au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

S-au urcat la volan, deși nu aveau permis de conducere

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Portului din satul 2 Mai, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus o motocicletă pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Turcului din comuna Crucea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferi băuți sau drogați

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 02.35, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Celulozei fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 2A, în orașul Ovidiu. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cetatea Histria din comuna Săcele. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Ordine și Siguranță Publică au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Republicii. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Sursă foto: arhivă

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Bianca Drăgușanu, săltată de polițisti într-un dosar de evaziune!

sursa foto: Libertatea pentru femei Bianca Drăgușanu este acuzată că...

Premierul Marcel Ciolacu a convocat pentru ziua de vineri Comandamentul pentru Energie

sursa foto: Puterea Premierul a declarat că avem nevoie de...

A început competiția de sah Brașov Grand Prix Classic. Participă și sportivi de la CSM Constanța

Participă 323 de jucători din 18 țări A început...

(Hartă) Constanța, în continuare sub cod roșu de caniculă

Constanța se "topește" Constanța se topește în continuare. Codul roșu...