OCH: 10 ani de performanță în recuperare și reabilitare medicală

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital (OCH) este primul spital multidisciplinar privat din Sud-Estul României

Laboratorul de recuperare-reabilitare medicală OCH funcționează de 10 ani, fiind în slujba pacienților din Sud-Estul României, încă de la deschiderea porților acestei instituții medicale. Aparatura modernă, de ultimă generație care se regăsește atât în sala de kinetoterapie cât și în cele de fizioterapie și hidrokinetoterapie asigură o recuperare complexă a pacienților cu afecțiuni diverse sau a celor care își doresc să își reia activitatea zilnică în urma unei intervenții chirurgicale.

Recuperare și reabilitare medicală la Spitalul OCH

Recuperare și reabilitare medicală OCH – o șansă la viață mai bună pentru pacienți

Recuperarea medicală presupune mai multe tehnici care îmbină exerciții fizice specifice afecțiunii sau /și factorii balneari, fie ei naturali sau artificiali, în mod personalizat, pentru fiecare pacient în parte. La OCH aceste tehnici se îmbină fericit, baza de tratament este una modernă, personalul este dedicat și înalt calificat, într-un proces de formare continuă, în beneficiul pacienților. Cei care ne calcă pragul sunt persoane cu afecțiuni motorii, musculare sau articulare, vârstnicii care și-au pierdut mobilitatea, sportivii de performanță sau amatori accidentați sau în recuperare postoperatorie, pacienții care au fost impactați de cancer sau afecțiuni neurologice, cei care suferă de oboseală cronică, gravide, ori cei care prezintă diverse dizabilități și comorbidități, indiferent de vârstă”, spune Dr. Tatiana Tuleamedic primar recuperare și reabilitare medicală, coordonatorul Laboratorului de recuperare-reabilitare medicală.

Dr. Tatiana Tuleamedic primar recuperare și reabilitare medicală

Spitalul OCH este dotat cu bazin de hidrokinetoterapie, sală de kinetoterapie și săli de fizioterapie. La Ovidius Clinical Hospital, baza de recuperare și reabilitare medicală este deschisă tot timpul anului. Pacienții se bucură de standarde de înaltă calitate, tehnologie de ultimă performanță și, cel mai important, de o echipă medicală specializată în recuperare medicală și în regenerarea organismului către starea optimă de sănătate.

Recuperare medicală, recreere și regenerare în bazinul terapeutic de la Ovidius Clinical Hospital

OCH – 10 ANI DE PERFORMANȚĂ

Ovidius Clinical Hospital este primul spital multidisciplinar privat din Sud-Estul României. Este primul centru de referință Siemens Healthineers din România. Este spitalul gândit și construit de un colectiv de medici, inaugurat acum 10 ani, în aprilie 2014, în jurul nevoilor pacientului și asigură diagnostic rapid, tratament la zi, abordare multidiscipinară. OCH este un spital în care tehnica medicală de vârf e integrată în munca de zi cu zi. OCH este un spital care își prețuiește medicii și întregul personal, asigurând un loc de muncă sigur, civilizat, ancorat în realitatea actuală a pieței de servicii medicale. Este locul unde  #AducemPerformanțaAcasă.

Alte informații despre Ovidius Clinical Hospital:

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...