Percheziţii la indivizi bănuiţi că au dat o lovitură de 140.000 de euro!

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Percheziţiile au dus la reţinerea a doi indivizi

Percheziţii la persoane suspectate de un furt de 140.000 de euro! Acţiunile poliţiştilor au avut loc miercuri, în urma descinderilor fiind reţinuţi doi indivizi, de 20 şi 45 se ani.

Prejudiciu de 140.000 de euro

„Din cercetări a reieșit că, în luna septembrie a anului 2023, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în locuința unei persoane vătămate, unde ar fi dizlocat mai multe plăci ceramice ale podelei, sub care se afla un locaș special amenajat în vederea depozitării de valori și ar fi sustras sume de bani, valută și bijuterii, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 140.000 de euro”, precizează Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Percheziţiile au fost efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic – I.P.J. Mehedinți, Poliției Orașului Vînju Mare și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic din cadrul inspectoratelor de poliție județene Gorj și Prahova.

Descinderi şi în Anglia

Tot miercuri, în baza cererii de asistență judiciară internațională în materie penală a Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta- Turnu Severin, având ca obiect efectuarea unor percheziții domiciliare pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și audierea unor persoane care au dobândit calitatea de suspecți, (aceștia aflându-se pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii), trei polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – I.P.J. Mehedinți și Biroului de Investigații Criminale –Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin, au participat la efectuarea a 3 percheziții domiciliare în localitățile Preston și Bolton.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Investigații Criminale, Direcției Operațiuni Speciale și Biroului de Analiză a Informațiilor Mehedinți și de sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Mehedinți, Gorj și Prahova.

Cercetările sunt continuate, sub îndrumarea și supravegherea prim procurorului adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Pugiliștii Alexandru Buleu și Erson Huseim au câștigat Cupa României!

Au câștigat Cupa României Doi pugiliști de la CSM Constanța...

(Video) Vaslui: Tragedie pe DN 24. Trei persoane au decedat

Trei persoane au decedat în urma unui accident pe...