Polițist rutier, lovit de o mașină. A lucrat și pe litoral. Colegii lui de la IPJ Constanța au donat sânge

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Polițist rutier, lovit de o mașină

Polițist rutier, lovit de o mașină. Alexandru Rățoi, de 24 de ani, a fost rănit grav într-un accident. Acesta a fost lovit de un autoturism în timp ce îi făcea semn unui alt şofer să oprească.

„Astăzi, 29 martie, în jurul orei 19:20, am fost sesizaţi cu privire la faptul că un poliţist, de 24 de ani, din cadrul Poliţiei oraşului Flămânzi, a fost lovit accidental de o maşină în timp ce se afla pe partea carosabilă. Poliţistul executa activităţi specifice de circulaţie rutieră şi în momentul în care a efectuat semnal de oprire unui autoturism, acesta a redus viteză pentru a opri, iar din spate, pe acelaşi sens de deplasare, s-a angajat în depăşire un alt auto care l-a acroşat pe agent.”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani.

Poliţistul lovit a transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, tânărul, care era în comă, a fost transferat cu un avion SMURD la Spitalul Floreasca din București.

Conducătorul auto a fost testat, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștul are nevoie de sânge

De atunci, colegii lui au postat mai multe mesaje pe paginile lor de socializare prin care cer ajutorul oamenilor. Polițiștul are nevoie urgentă de sânge.

De asemenea, Corpul Național al Polițiștilor a postat următorul mesaj:

„Facem un apel la spiritul de unitate și camaraderie caracteristic profesiei pentru a îl ajuta pe Alex, familia analizând în acest moment posibilitatea transferului acestuia la o unitate spitalicească din Viena.

Pentru cei care pot dona o sumă de bani o pot face în contul mamei sale – Rățoi Cătălina: RO25 BRDE 070S V476 9063 0700.

În același timp, Alex are nevoie de sânge:

Din detaliile pe care le avem până acum, are fractură de bazin și un edem cerebral pentru care s-a constituit o echipă de medici pentru a vedea ce măsuri se pot lua.

Cei care vor să doneze sânge o pot face la orice Centru de Transfuzii din țară cu următoarele mențiuni: Alexandru Rățoi, internat în Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București, pe secția de Terapie Intensivă.

Alex este polițist la IPJ Botoșani unde a fost repartizat în anul 2022 după absolvirea Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina.

Polițiștii constănțeni au donat sânge

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au donat sânge astăzi, 3 aprilie.

„Cu unii dintre ei a fost coleg, în vara anului trecut, când a fost delegat pe litoral.

Ceilalți nu îl cunosc, dar cu toții au venit în ajutorul polițistului din Botoșani, aflat în stare gravă după ce a fost lovit de un autoturism, în timpul serviciului.

Polițiștii constănțeni au donat sânge pentru Alexandru. Îi dorim multă sănătate!”, a transmis IPJ Constanța.

Sursă foto: IPJ Constanța

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Pugiliștii Alexandru Buleu și Erson Huseim au câștigat Cupa României!

Au câștigat Cupa României Doi pugiliști de la CSM Constanța...

(Video) Vaslui: Tragedie pe DN 24. Trei persoane au decedat

Trei persoane au decedat în urma unui accident pe...