Procurorii DIICOT au reținut doi indivizi pentru trafic de droguri! Un suspect este anchetat și pentru viol asupra unui minor

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Procurorii cercetează un al treilea suspect, aflat sub control judiciar

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus reținerea a doi inculpați și măsura controlului judiciar față de un altul. Cei trei sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată. 


„Din cercetările efectuate în cauză  a reieșit faptul că în perioada septembrie 2023 – martie 2024, aceștia au procurat, deținut, oferit cu titlu gratuit și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de drog de mare risc 3-CMC (cunoscut sub denumirea de cristal), cu suma 100 lei pentru o doză. 

În sarcina unuia dintre inculpați a fost reținută și infracțiunea de viol asupra unui minor, din materialul probator administrat rezultând că în perioada aprilie-mai 2024, în baza aceleiași rezoluții infracționale, a întreținut în mai multe rânduri relații sexuale cu o persoană vătămată minoră, în vârsta de 14 ani”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT.


În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au  fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, la una dintre adrese fiind găsită și victima minoră.
Astăzi,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpaților reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile. 


Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița Năsăud.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...