Recomadări pentru turiștii care aleg să vină în Delta Dunării. Tarifele pornesc de la 200 de lei

Date:

Ovidius Clinical Hospital

A început un nou sezon turistic în Delta Dunării

A început un nou sezon turistic în Delta Dunării odată cu minivacanța de 1 Mai și Paște. Rezervația Biosferei Delta Dunării este în continuare una din destinațiile de vacanță preferate de un număr mereu mai mare de iubitori ai naturii, anunță ARBDD. De asemenea, operatorii din turism sunt mulțumiți de cum a decurs această minivacanță. Au avut pregătite pachete pentru toate buzunarele, iar rezervări sunt făcute pentru toată vara.

„Noi cei din Delta Dunării am început pregătirile pentru noul sezon de mai bine de o lună. Serviciile din Deltă sunt din ce în ce mai bune. Credem că o să fie un an bun, chiar mai bun decât cel de anul trecut. Avem rezervări, avem avansuri luate și avem grupuri foarte multe. Există o creștere a turistilor străini, iar mulți dintre ei nu sunt veniți prin agenții. Avem pachete turistice frumoase, importante, avem evenimente în mai toate localitățile.”, a declarat Daniel Ilușcă de la Asociația Patronală TULCEA – DELTA DUNĂRII.

Dacă este să vorbim de tarife, aici depinde unde vreți să vă cazați. Puteți plăti pentru o noapte de cazare 200 de lei sau chiar și 1.000 de lei.

„Tarifele de cazare: dacă vrei să stai într-o gospodărie o cameră de închiriat este de la 200 de lei până la 1.000-1.500 de lei depinde de serviciile de care vrei să beneficiezi. Pachetele în Deltă sunt, în general, All Inclusive, cel puțin pentru această perioadă, dar și pentru Rusalii. O să fie aglomerat și trebuie să ai tot pachetul, transfer, excursii, pescuit. Toate astea trebuie organizate astfel încât turistul să aibă în fiecare zi ce să facă, să-și petreacă timpul cât mai bine și cât mai frumos.” a mai spus Daniel Ilușcă de la Asociația Patronală TULCEA – DELTA DUNĂRII.

Având în vedere experiența anilor anteriori, e bine să reamintim tuturor faptul că, în raport cu natura, suntem cu toții vizitatori. Iar asta cere în primul rând un comportament responsabil și respectuos pentru o gazdă atât de primitoare și darnică în frumusețe, liniște și armonie, anunță ARBDD.

Delta Dunării este o arie naturală protejată, și pentru a ne putea bucura în continuare de peisajele și ecosistemele ei unice, au fost stabilite câteva reguli generale de conduită.

„A nu le respecta implică, dincolo de sancțiunile prevăzute de lege, ignorarea faptului că e în interesul nostru al tuturor, să păstrăm natura cel puțin la fel de frumoasă precum am găsit-o.”, au transmis reprezentanții ARBDD.

Codul de conduită al vizitatorului Deltei Dunării

Sursă foto: facebook/ARBDD

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Pugiliștii Alexandru Buleu și Erson Huseim au câștigat Cupa României!

Au câștigat Cupa României Doi pugiliști de la CSM Constanța...

(Video) Vaslui: Tragedie pe DN 24. Trei persoane au decedat

Trei persoane au decedat în urma unui accident pe...