Restricții de circulație în weekend! Șoferii nu vor putea merge pe o porțiune din bulevardul Tomis. VEZI care este motivul

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Restricții de circulație pe bulevardul Tomis

Constănțenii și turiștii care aleg ca destinație de vacanță litoralul pot petrece câteva ore de relaxare în inima orașului. De sâmbătă, de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00, bulevardul Tomis se transformă în zonă de promenadă, teren de sport, ring de dans și o imensă terasă. Cei care vor să-și petreacă timpul în aer liber, pot savura o cafea ori se pot răcori cu o limonadă chiar pe acest bulevard intens circulat în cursul săptămânii.

De asemenea, la eveniment sunt invitați și creatorii de frumos, producători, comercianți, artiști, cluburi sportive sau ONG-uri. Cei care doresc să implice în acest proiect, se pot adresa Direcției Organizare Evenimente din  cadrul Primăriei Constanța, la numărul de telefon  0241485892 sau pe adresa de e-mail: [email protected].

Pentru ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță vor fi instituite următoarele restricții de circulație și măsuri privind ordinea și siguranța publică:

  • Se va restricționa circulația rutieră pe Bd Tomis, segmentul de drum cuprins între Bd Mamaia și Bd Ferdinand, în intervalul 29.06.2024, ora 06:00 – 01.07.2024, ora 00:00.
  • Vor fi montate indicatoare de semnalizare rutieră temporare, în concordanță cu restricțiile instituite după cum urmează:

– Strada T. Vladimirescu intersecție cu str. Ion Bănescu, montare indicator „Drum infundat”;

– Pe strada Ion Bănescu dinspre strada T. Vladimirescu, demontare indicator „Accesul interzis” și montare indicator „“Circulație în ambele sensuri” ;

– Pe strada T. Vladimirescu dinspre strada Răscoalei din 1907 – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Decebal dinspre strada Răscoalei din 1907, – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Dacia dinspre strada Răscoalei din 1907, – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Sarmisegetuza dinspre strada Răscoalei din 1907 – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Constantin Brătescu dinspre strada Răscoalei din 1907 – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

– Pe strada Cuza Vodă dinspre strada Răscoalei din 1907 – montare indicator Acces interzis cu excepția riveranilor;

Traseul autobuzelor etajate va fi deviat în perioada 29.06.2024 – 30.06.2024.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...

Restricțiile de circulație ( >12 t) pe fondul Codului Roșu sunt valabile și astăzi

Autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 12...