Restricţii de trafic pe Podul Giurgiu – Ruse! Încep lucrările de reparații. Rute alternative

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Încep lucrările de reparații pe partea bulgară a Podului Prieteniei

Miercuri, 10 iulie 2024, încep lucrările de reparații pe partea bulgară a Podului Prieteniei (Giurgiu – Ruse), anunță CNAIR.

În prima etapă, traficul rutier pe pod va fi restricționat pe sensul de intrare în Bulgaria, iar ulterior pe sensul de ieșire spre România.

Pe perioada lucrărilor circulația autovehiculelor se va desfășura alternativ pe câte o bandă, temporizat la trei minute, semaforizat.

Rutele alternative pentru autovehicule sunt:

  • Călărași (Călărași) – Silistra: rutier (autoturisme) și bac (transport marfă);
  • Ostrov (Constanța) – Silistra: rutier (autoturisme și transport persoane-autocare);
  • Negru Vodă (Constanța) – Kardam: rutier;
  • Vama Veche (Constanța) – Durankulak: rutier;
  • Calafat (Dolj) – Vidin: rutier;
  • Zimnicea (Teleorman) – Svishtov: bac;
  • Turnu Măgurele (Teleorman) – Nicopole: bac;
  • Bechet (Dolj) – Oreahovo: bac;
  • Lipnița (Constanța) – Kainardja: rutier (punctul de frontieră este deschis până la ora 20.00 pentru vehiculele cu sarcina maximă de 3,5 tone);
  • Dobromir (Constanța) – Krushari: rutier (punctul de frontieră este deschis până la ora 20.00 pentru vehiculele cu sarcina maximă de 3,5 tone).

Sursă foto: facebook/CNAIR

spot_img
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului, instituției care a transmis informarea ori persoanelor (fizice/juridice) care au contribuit la realizarea lui, prin acordarea de informații, declarații, documente justificative etc.

Din acest motiv, publicația Stirilemedia.ro nu își asumă răspunderea pentru informațiile și detaliile publicate de autori, cu atât mai mult a celor ce au mențiunea DIN SURSE. Acestea reprezintă informații furnizate de terțe persoane, incluisv sub protecția anonimatului (la solicitarea lor).

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice și conține informații care nu sunt denaturate, cu excepția articolelor de tip pamflet în care se face această precizare. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa) este interzisă. Atenție! La articolele DIN SURSE, pentru exploatarea conținutului este obligatorie citarea sursei de 3 ori pe parcursul scrierii, cu link către publicația ȘtirileMedia.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false, motiv pentru care vă încurajăm să comentați folosind un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img

Distribuie postarea:

spot_img
spot_img
spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

(Video) Screeningul neonatal, o șansă la viață pentru pacienții cu Atrofie Musculară Spinală

Screeningul neonatal oferă pacienților șansa la o viață fără...

CSM Constanța a cedat în duelul cu CSM Corona Brașov. Echipa de la malul mării a rămas fără Alexandra Spînoche

Alexandra Spînoche s-a accidentat Punct câștigat în duelul cu CSM...

Pescarii din Delta Dunării, Complexul lagunar Razim-Sinoe, din județele Tulcea și Constanța au fost controlați de polițiști

Polițiștii au confiscat peste 300 de kilograme de pește În...