Silvestru Șoșoacă își atacă soția după ce a fost dat afară din SOS: „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, o atacată pe aceasta după ce a fost anunțat că a fost dat afara oficial din partidul SOS România. Acesta face afirmații grave cu privire la sănătatea mintală a soției sale pe care o consideră „retardată, nevrotică și… zdreanță”.

Am renunțat la tot ce aveam, la job-ul meu de aici, că să mă mut acolo. Ca să ce? Să fiu acum nevoit să plec efectiv și să o iau de la zero? Asta merită ceva?

Măcar dacă m-ar fi văzut analizele bune să fi făcut un tomograf și apoi un ecograf și apoi să fi făcut analize de sânge pentru markeri tumorali. Măcar pentru chestiile astea, să mă fi văzut bine, gata acum te poți duce bă bărbate de acia, du-te dracu. Ești sănătos măcar.

Nu o doare în c**. Și atunci la cine să mă gândesc eu, la ea? Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță. Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău de tot cu ea. Mi-e scârbă că am stat doi ani, mie-e scârbă. Dacă plecam în primul an ce bine îmi era”, a spus Silvestru Șoșoacă, potrivit unei înregistrări ridicate pe TikTok.

Soțul Dianei Șoșoacă mai spune că senatoarea ar trebui „Să-și ia pastilele dacă e nevrotică”, precizând că l-a făcut de rușine.

Eu iau viața în piept pe toată, merg până la capătul lumii, dar nu mai vreau să merg cu ea. Mi-am pus punct la chestia asta, vrea să mă dea afară din partid că-i contest eu autoritatea. Păi dacă ești retardată, normal că nu faci absolut nimic decât să te cerți cu lumea? Tu nu faci nimic creativ.

Dă-te dracu, fă un pas în spate. Ieși de pe grupuri, vorbești doar prin gura mea, scriu eu, sau scrii la mine de pe ăsta al meu, dar dacă scrii de pe al meu scrii frumos, nu urli la oameni și îi cerți. Nu se poate, mă, să stea să drăcuie câte zece minute la câte un om și să-l înjure în drumul mare. Nu se poate, nu se face. Ditamai senatorul țării.

Te apuci și urli și zbieri și drăcui în drumul mare. Ți se spune de șase – șapte ori să te oprești și nu te oprești? Să fiu la zece metri de tine să încerc să fac o filială, dar de urletele tale nu pot să vorbesc cu ăsta lângă mine. Să intru în pământ de rușine de fiecare dată numai așa, nunai așa. Hai că nu se mai poate. Să-și ia frate pastilele dacă e nevrotică. Dacă nu e o schimbare radicală din partea ei și nu o să o facă, bineînțeles”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

@dincolodestiri #stiri #romania #sosoaca #stiriromania #fyp #foryou ♬ original sound – dincolodestiri
spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Pugiliștii Alexandru Buleu și Erson Huseim au câștigat Cupa României!

Au câștigat Cupa României Doi pugiliști de la CSM Constanța...

(Video) Vaslui: Tragedie pe DN 24. Trei persoane au decedat

Trei persoane au decedat în urma unui accident pe...