Simona Halep a plecat joi spre Paris. Sportiva noastră va juca din nou pe zgură, după doi ani

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Simona Halep a postat joi pe Instagram o fotografie, cu mesajul „Şi din nou Paris”

Simona Halep a plecat joi spre Paris, unde va lua parte la al doilea turneu dupa revenirea în circuitul WTA. Este vorba despre Trophee Clarins, competiție de nivel 125 WTA, ce va avea loc în intervalul 13-19 mai. Simona a primit un wild card din partea organizatorilor şi va juca din nou pe zgură, suprafaţa ei preferată, după doi ani.

Jucătoarea noastră a postat joi pe Instagram o fotografie în care apare cu valiza pregătită pentru călătoria spre capitala Franței, cu mesajul „Și din nou Paris”. Simona Halep s-a confruntat în luna aprilie cu diverse probleme medicale, care nu i-au permis să participe la turneele de la Madrid şi Oeiras.

sursa foto: Instagram

Al doilea turneu pentru Simona, după revenire

Va fi al doilea turneu al anului pentru Halep, care s-a întors în circuit în luna martie, atunci când a luat parte la competiţia din Miami, unde a pierdut în primul tur în faţa Paulei Badosa.

Simona Halep a fost obligată să o ia de la capăt, în urma suspendării primite în anul 2022, din cauza unui test antidoping pozitiv. Jucătoarea noastră s-a putut întoarce la sportul care i-a oferit atâtea satisfacţii de-a lungul anilor, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus pedeapsa de la patru ani la nouă luni.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Președintele Iranului și ministrul de Externe au murit într-un accident de elicopter!

sursa foto: Reuters Președintele Iranului se afla la bordul unui...

Pugiliștii Alexandru Buleu și Erson Huseim au câștigat Cupa României!

Au câștigat Cupa României Doi pugiliști de la CSM Constanța...

(Video) Vaslui: Tragedie pe DN 24. Trei persoane au decedat

Trei persoane au decedat în urma unui accident pe...