„Soare fără pete”: Control dermatoscopic gratuit în stațiunea Mamaia

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Control dermatoscopic gratuit pentru constănţeni şi turişti

Constănțenii și turiștii beneficiază de examene dermatoscopice gratuite, în perioada 4-8 iulie, la beach-barul de pe plaja hotelului Tomis din Mamaia. Această acțiune face parte din cea de-a VIII-a ediție a campaniei „Soare fără pete”, organizată de Asociația OncoPacienților Phoenix, în colaborare cu Primăria Constanța.

Programul este următorul:

JOI, 4 iulie: 17:00-19:00

VINERI, 5 iulie: 09:30-11:30 / 17:00-19:00

SÂMBĂTĂ, 6 iulie: 08:30-10:30 / 11:00-13:00

DUMINICĂ 7 iulie: 08:30-10:30 / 11:00-13:00

LUNI 8 iulie: 09:30-11:30 / Seara opțional

Prin intermediul acestei campanii, organizatorii subliniază încă o dată importanța protecției solare și a controalelor dermatologice regulate.

Cancerul de piele este unul dintre cele mai întâlnite și grave la nivel global și se estimează că, dacă nu se iau măsuri imediate, în Europa va afecta aproximativ 40% din populație până în anul 2040.

Depistat timpuriu, cancerul de piele se poate trata, în multe cazuri chiar se poate vindeca. Dar, pentru a putea fi depistat cât mai precoce, populația trebuie să conștientizeze, să se informeze din surse medicale sigure și să cunoască atât regulile autoexaminării pielii, cât și să meargă la medic pentru controale periodice regulate.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...