Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a primit premiul ESO Angels GOLD din partea Societăţii Europene de Stroke

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Premiul a fost acordat pentru procedurile de tromboliză aplicate pacienţilor cu accidente vascular-cerebrale

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a obţinut, pentru al treilea an consecutiv, premiul categoria GOLD din partea Societăţii Europene de Stroke, în cadrul distincţiilor ESO Angels Awards acordate pentru procedurile de tromboliză aplicate pacienţilor cu accidente vascular-cerebrale.

Iniţiativa The Angels construieşte o comunitate globală de centre şi spitale pregătite pentru intervenţia în cazul pacienţilor cu accident vascular-cerebral, lucrând în fiecare zi pentru a creşte numărul de pacienţi trataţi în spitale şi pentru a optimiza calitatea tratamentului.

Premiile ESO Angels sunt concepute pentru recunoaşterea şi aprecierea echipelor şi persoanelor care s-au distins prin îmbunătăţirea calităţii în practica terapeutică a accidentului vascular cerebral şi furnizarea în mod constant a datelor care vor ajuta cercetarea şi promovarea celor mai bune soluţii în tratamentul pacienţilor cu AVC.

„Suntem mândri că, pe parcursul ultimilor 3 ani, am atins statusul GOLD în cadrul distincţiilor ESO Angels şi că am fost recunoscuţi oficial pe plan internaţional la conferinţele anuale la care participă experţi în domeniu. Această recunoaştere este rezultatul efortului echipei de neurologi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina coordonată de domnul Renică Diaconescu – medic şef al Secţiei Neurologie, precum şi a tuturor specialiştilor implicaţi în diagnosticul şi tratamentul accidentelor vasculare.

Pe această cale dorim să mulţumim cadrelor medicale pentru eforturile şi dedicarea depuse în acordarea asistenţei medicale pacienţilor care trec pragul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi le urăm succes în continuare!”, a declarat conducerea unității medicale.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare