(Video) Alba: Consultaţiile medicale în regim ambulatoriu se vor face într-un nou spațiu

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Din 7 mai, consultaţiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spaţiu, din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

De marţi, 7 mai 2024, consultaţiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spaţiu, proaspăt amenajat, din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Astfel, ambulatoriul de pe strada Muşeţelului, nr. 2 se mută definitiv în cadrul spitalului judeţean, într-un spaţiu extins, modernizat şi dotat corespunzător, în urma unei investiţii de 3 milioane de euro. Au fost achiziţionate echipamente şi aparatură medicală noi şi performante, mobilier de calitate, instalaţii (sanitare, electrice, de iluminat, de sonorizare, de climatizare etc.) noi şi care corespund cerinţelor actuale.

Intrarea se realizează dinspre Bulevardul Transilvaniei, unde a fost organizată o parcare cu 30 de locuri care deserveşte pacienţii ambulatoriului pe timpul programului de lucru.

Ambulatoriul oferă servicii medicale de sănătate/consultaţii medicale pentru o gamă variată de specialităţi medicale. Pacienţii au posibilitatea să utilizeze sistemul online de programări, pentru planificarea consultaţiilor, dar se pot programa şi telefonic, la numerele de la fişierele policlinicii: 0258826272 sau 0258835505, dar şi la numerele de telefon mobil: 0766066193 sau 0766066172.

Programările online se realizează accesând portalul spitalului: https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online.

Programarea online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada în care doreşte, specialitatea medicală şi medicul (dacă optează pentru unul). Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către dvs. După ce alegeţi ziua şi ora, trebuie să completaţi câmpurile cu: nume, prenume, data naşterii, observaţii (dacă sunt), nr. de telefon şi să fiţi de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ulterior, vi se va remite o fişă de date şi menţiunea de a vă prezenta la consultaţie cu următoarele documente:

  • BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie
  • Buletin/Carte de identitate sau certificat de naştere
  • Card de sănătate
  • Documente medicale anterioare (Scrisori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale).

Consultaţiile medicale sunt efectuate de către medici ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Proiectul „EXTINDERE, MODERNIZARE ŞI DOTARE ÎN VEDEREA RELOCĂRII AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ ALBA IULIA” a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi implementat de către Consiliul Judeţean Alba şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Valoarea totală a proiectului a fost de 15.029.527,09 lei (din care 14.529.527,09 lei fonduri nerambursabile şi confinanţare de la Consiliul Judeţean Alba, respectiv 500.000 de lei venituri proprii ale SJU Alba Iulia).

Sursă foto/video: facebook/ Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Polițiștii caută o minoră de 14 ani, care a dispărut miercuri

Polițiștii au fost anunțați despre dispariția adolescentei miercuri, în...

(FOTO şi VIDEO) Pompierii din Tulcea au intervenit la o maşină care a luat foc!

Pompierii au reuşit să stingă flăcările, înainte ca acestea...

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că a expediat materialele necesare votării la secţiile din străinătate

Ministerul Afacerilor Externe a organizat 915 secţii de votare...