(Video) Constanța: Poliția Locală a făcut o captură record de droguri

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Captură record de droguri

Pe întreaga perioadă a „minivacanței”, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au fost la datorie cu întreg efectivul.

Aceștia au desfășurat activități specifice pentru fluidizarea traficului, menținerea ordinii si liniștii publice, menținerea curăteniei orașului, dar și pe celelalte paliere stabilite de legislația în vigoare pe toată raza municipiului Constanta, cât și în stațiunea Mamaia.

Cu această ocazie au fost intensificate și activitățile pe linia consumului și traficului de substanțe interzise, astfel polițistii locali din cadrul Serviciului de intervenții au depistat 12 persoane, cetățeni români și străini, ce dețineau asupra lor, atât pentru consumul propriu cât și pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive/psihotrope din categoria drogurilor de risc și mare risc.

De asemenea, polițiștii au mai găsit 10 pastile de diferite culori, 27 pliculețe/pachete ce conțineau o substanță sub formă de pulbere albă, 12 pliculețe/pachete ce conțineau o substanță sub formă de cristale, 2 pachete ce conțineau o materie vegetală, uscată, mărunțită, de culoare verzuie, 10 g de ciuperci, 3 g pulbere de amfetamină și cofeină, 3 g pulbere MDMA, 100 de capsule având în conținut diferite substanțe (2C-I, methoxetamine, 2C-B), 3 g pulbere de ketamină, 2 g rezină de canabis și 10 g de canabis.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentației specifice, ce a fost predată, împreună cu acestea și bunurile indisponibilizate, pe baza de proces verbal, lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

În aceeași perioadă a fost depistată și o persoană, cetățean străin, în timp ce deținea, în vederea comercializării, tuburi de N2O, fapt pentru care împotriva sa au fost dispuse atât măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea prevederilor HCL nr. 261/2023, cât și măsura complementară de confiscare a unui număr total de 50 tuburi N2O, având gramaje diferite.

„Apreciem spriritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației in vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 ori pe adresa de e-mail: [email protected].”, transmite Poliția Locală.

Sursă foto/video: Poliția Locală Constanța

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Cine sunt consilierii locali ai Constanței?

Consiliul Local Municipal: patru partide și 1 independent Numărul de...

SAR ARTEMIS în misiune Medevac: Un marinar rus are nevoie de îngrijiri medicale

Marinarul rus se află la bordul unei nave ancorate...