(Video) Constanța: Reținuți pentru trafic de dorguri! Tranzațiile aveau loc în parcarea subterană a unui centru comercial. Prețul pornea de la 200 de lei

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Reținuți pentru trafic de dorguri!

Reținuți pentru trafic de dorguri de risc și mare risc și operațiuni cu psihoactive. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a 4 persoane.

Astfel, două persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut, într-un autoturism staționat într-o parcare subterană a unui centru comercial, din municipiul Constanța, aproximativ 980 de grame 4-CMC, 220 de grame 2-MMC și 40 de grame de canabis, în scopul comercializării.

Drogurile erau vândute cu sume cuprinse între 200 și 2.500 de lei

De asemenea, din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada octombrie 2023 – martie 2024, celelalte două persoane ar fi deținut, intermediat și vândut direct, droguri de risc, mare risc și substanțe psihoactive (canabis, 3-CMC, 4-CMC și 2 MMC) către consumatori, din județul Constanța, pentru sume între 200 și 2.500 lei.

Au fost puse în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară și 4 mandate de aducere, fiind descoperiți și ridicați aproximativ 24.000 de lei, 310 lire, precum și alte mijloace de probă.

Mai multe persoane, reținute

La datele de 26 și 27 martie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea a 4 persoane, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a celor 4 persoane, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

(Video) Prins în flagrant delict în timp ce vindea canabis!

Prins în flagrant delict în timp ce vindea canabis Polițiștii...

(Video) Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări: sunt bani de pensii, sunt bani de salarii, sunt bani pentru profesori

Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări în ceea ce priveşte...

La plimbare cu autobuzul etajat. Liniile City Tour și 100M revin pe trasee

Autobuzele etajate revin pe traseu De mâine, 27 aprilie, se...