(Video) Şaisprezece cetăţeni străini, depistați ascunşi în 2 mijloace de transport

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Erau ascunși în două mijloace de transport

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, ascunşi în două mijloace de transport, șaisprezece cetăţeni din diverse state care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

 În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieşire din țară, un cetățean român și un bulgar, conducând un autoturism și un ansamblu rutier înmatriculate în România și Bulgaria. Șoferii transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, plăci de pal, paturi și saltele pentru societăți comerciale din Italia și Olanda.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, printre bunurile transportate, 17 cetăţeni străini.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noștri au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan, Bangladesh, Nepal și Iran, intrați legal în România în baza unor vize de muncă.

Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferi și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși în mijloacele de transport, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Chițac: „În curând încep lucrările la noul stadion, un proiect uriaș, de suflet pentru toți constănțenii”

A fost semnat memorandumul de finanțare pentru construcția stadionului...

10 șoferi au rămas pietoni. Polițiștii au desfășurat o acțiune combaterea accidentelor

Acțiune pentru desfășurarea unui trafic rutier în siguranță În perioada...

Măsuri de siguranță în minivacanță. Aproximativ 450 de polițiștii vor fi la datorie

Minivacanța, sub lupa forțelor de ordine În minivacanța care urmează,...