VIDEO – Scandal cu săbii și macete în Râmnicu Vâlcea. Mai mulți interlopi s-au răfuit într-un magazin

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Poliția din Vâlcea a declanșat o anchetă în urma unui incident petrecut în municipiul Râmnicu Vâlcea, unde mai mulți bărbați au intrat într-un magazin de băuturi înarmați cu o sabie și o macetă, amenințând clienții prezenți în acel moment.

Scandalul a fost dezamorsat de vânzătorul unui magazin, evitându-se astfel escaladarea conflictului către violență.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Vâlcea, trei bărbați au pătruns în magazin cu o atitudine agresivă, doi dintre ei fiind înarmați cu săbii și macete.

Un client, aparent ținta agresorilor, s-a retras în spatele tejghelei, iar un vânzător a intervenit rapid pentru a calma spiritele și a preveni orice incident violent. În urma intervenției, cei trei bărbați au fost escortați afară din magazin.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost ulterior publicate online, oferind o perspectivă asupra momentelor tensionate petrecute în spațiul comercial. Poliția a identificat persoanele implicate în conflict și a demarat investigații operative pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Reprezentanții IPJ Vâlcea au declarat că ancheta este în curs, iar polițiștii lucrează în colaborare cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru a stabili situația de fapt și a aplica măsurile legale corespunzătoare în consecință. Siguranța comunității rămâne o prioritate, iar forțele de ordine vor asigura că astfel de incidente sunt tratate cu seriozitate și promptitudine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Universitatea „Ovidius” din Constanța a acordat prima diplomă „Doctor Europaeus” Luminiței Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității „Ovidius” din...

(Video) 16 cetăţeni străini, depistați ascunși într-un camion cu fructe, la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere...

Târg de Mărțișoare la Muzeul de Artă Populară. Micile obiecte sunt lucrate manual

În perioada 26 februarie – 1 martie, Muzeul de...