VIDEO – Stațiunea Mamaia arată ca după război: Zeci de copaci smulși din rădăcină de furtuna de azi-noapte

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Furtuna devastatoare care a lovit noaptea trecută Constanța a lăsat în urmă o imagine de dezastru. Vântul cu viteze de până la 100 km/h a smuls copaci din rădăcină, iar stațiunea Mamaia arată ca un câmp de luptă după bătălie.

Imaginile cu copaci smulși din rădăcină au fost filmate de redacția Știrile Media după o incursiune în stațiune, în această dimineață. Locuitorii și turiștii s-au trezit în mijlocul unei scene de haos, cu vegetația distrusă și infrastructura grav afectată.

Vântul puternic a făcut ravagii, suflând cu o intensitate neobișnuită pentru această perioadă a anului. În unele zone, copacii au căzut peste liniile de tensiune, provocând întreruperi ale alimentării cu energie electrică și apă.

Nu doar Mamaia a suferit în urma acestei furtuni devastatoare. Orașul Constanța s-a transformat într-o adevărată piscină. Ploaia torențială care a însoțit furtuna a inundat străzile, a blocat traficul și a făcut dificilă deplasarea pietonilor.

Serviciile de urgență au intervenit pentru a înlătura copacii căzuți și pentru a elibera străzile, în timp ce echipele de la companiile de utilități au lucrat pentru a restabili alimentarea cu energie electrică. În ciuda eforturilor, recuperarea completă va dura probabil câteva zile.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Asociația Patronală RESTO anunță schimbări în conducere. Președintele executiv, Lucian Cristian Tudose, a demisionat

Cine este noul președinte RESTO? Asociația Patronală RESTO a anunțat...

Evaziune fiscală: prejudiciu de peste 1.000.000 de lei. Polițiștii au făcut percheziții

Percheziții domiciliare într-un dosar de evaziue fiscală La data...

Cine sunt consilierii locali ai Constanței?

Consiliul Local Municipal: patru partide și 1 independent Numărul de...