Votează Neversea și UNTOLD în clasamentul Top 100 Festivals

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Încă puțin până la UNTOLD

Mai sunt 86 de zile până la cea de-a 9-a ediție UNTOLD, iar fanii au ocazia să voteze festivalul preferat în Top 100 cele mai mari festivaluri ale lumii.

Cu fiecare ediție, organizatorii marilor evenimente încearcă să ofere mai mult decât un lineup, pentru că fanii de festival sunt în căutare de experiențe complete. O astfel de experiență este trăită, an de an, împreună cu grupul de prieteni, în mijlocul unui mare oraș, pe marile arene sau la malul mării, iar UNTOLD Universe creează momente memorabile. Aceste experiențe inedite sunt răsplătite în fiecare an de fanii de festival, care sunt invitați să voteze în cel mai mare poll dedicat industriei de evenimente.

România se află pe harta marilor evenimente datorită festivalului UNTOLD, care a obținut o performanță extraordinară în clasamentul anual realizat de DJ Mag, clasament care evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. În 2023, festivalul din Cluj-Napoca ocupa locul 6 la nivel global și locul 3 în Europa, fiind într-o companie selectă, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Festivalul UNTOLD înseamnă emoție și magie, pentru că muzica are o magie unică, e capabilă să transmită senzații pe care cuvintele pur și simplu nu le pot reda. UNTOLD e lumea în cae muzica e limbaj universal și, în fiecare an, acest univers magic scrie o nouă poveste.

În ce perioadă se desfășoară festivalul Neversea?

Dacă ai experimentat bucuria autentică a universului UNTOLD sau ai stat până la răsărit alături de gașca de prieteni la Neversea – The Queen of Festivals, e momentul să îți votezi festivalul preferat: https://bit.ly/vote-for-untold

Procedura de votare pentru ediția 2024 a Top 100 Festivals a început pe data de 1 mai și se va încheia pe 12 iunie, iar fanii sunt invitați să voteze în singurul clasament internațional dedicat industriei de evenimente, Top 100 Festivals.

Neversea va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, în Constanța, iar festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 8 – 11 august 2024.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

A început înregistrarea pentru UNTOLD Dubai 2025! Fanii pot cumpăra abonamente la prețuri speciale

Abonamente la prețuri speciale pentru UNTOLD Dubai A început înregistrarea...

Programul ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 23-24 mai 2024

Unde va sluji ÎPS Teodosie? Programul ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului,...

(Video) Păsările flamingo au poposit din nou în Delta Dunării

Flamingo în Delta Dunării Păsările flamingo au poposit din nou...