Vrei să ai mașina în siguranță? Trebuie să plătești. Închirierea unui loc de parcare costă 100 de lei/lună

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Locuri de parcare pentru riverani

Societatea Administrația Fondului Imobiliar S.R.L. pune la dispoziție locuri de parcare cu plată destinate riveranilor, pe bulevardul Ferdinand nr. 68, cu acces prin strada Cuza Vodă.

Din totalul de 13 locuri amenajate în acest scop, au mai rămas disponibile pentru închiriere patru spații. Spațiul este îngrădit și oferă condiții civilizate și sigure pentru staționarea autoturismelor. Prețul pentru închirierea unui loc este 100 de lei, fără TVA/lună.

Cei care doresc să încheie un contract în vederea închiriere sunt rugați să depună o cerere la sediul AFI S.R.L. din bd. Tomis nr 101, Registratură – etaj 1. Pentru mai multe detalii, puteți apela numărul de telefon 0721.432.729.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare