Constanța: Încă două străzi importante devin sensuri unice, în zona Dacia

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Începând cu data de 22 noiembrie, regulile de circulație pe străzile Bogdan Petriceicu Hașdeu și Salcâmilor din zona Dacia vor fi modificate, acestea devenind artere cu sens unic, anunță Primăria Constanța.

Astfel, traficul pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu se va desfășura într-un singur sens, de la strada Farului către strada Poporului. În același timp, pe strada Salcâmilor, vehiculele vor circula în sens unic, dinspre strada Poporului spre strada Farului.

Aceste schimbări, avizate favorabil de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier și Comisia de Circulație, au fost implementate în urma solicitărilor și consultărilor cu locuitorii din zona Dacia.

Prin punerea în practică a acestui proiect, se urmărește fluidizarea traficului rutier în zonă și crearea de noi locuri de parcare pentru rezidenți.

În lumina acestor modificări, facem apel la șoferi să respecte noile reguli de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, pentru a asigura un trafic sigur și eficient.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

A fost cutremur în România!

Seismul a avut magnitudinea 4.8 grade pe scara Richter...

Patru medalii pentru România la Campionatul Mondial de Juniori 2023

Încă o dată, pe cele mai înalte culmi ale...

Clădirea Teatrului Stela Popescu va fi consolidată seismic cu fonduri nerambursabile

Clădirea Teatrului Stela Popescu din strada Batiștei, nr. 14...

Elena Zaharia a jucat pentru titlul suprem în finala probei de U19 simplu feminin, la Campionatul Mondial de Juniori 2023

Elena Zaharia este vicecampioană mondială! A doua sportivă a...