Copaci tăiați în Constanța. Ovanesian: „Măcelarul din Eforie!”

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Mai mulți copaci tăiați pe marginea unei străzi din Constanța au stârnit furie pe rețelele de socializare. Se pare că acei arbori au fost tăiați pentru a face loc unei piste de biciclete.

Una dintre persoanele care s-au arătat revoltate este fostul citymanager al orașului Constanța, Felicia Ovanesian.

Aș blestema, dar ce folos! Mai jos, in fata Liceului Economic sunt alții tăiați! Pentru fiecare arbore batjocorit as blestema… și sunt mii! Măcelarul de la Eforie!”, a scris Ovanesian pe pagina sa de Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară.

Fereasca Dumnezeu! Este criminal nu macelar. Zici ca e scapat de dupa gratii. Ar trebui dus la Socola sau Balaceanca dupa cum are fata!”, a scris cineva.

Da, au tăiat tot de prin fața Liceului Carol și din fața Casei de Tip Familial Decebal. Unde lucrez. Deși sun la ei de 3 luni sa taie o creanga din interiorul curții…m-au flituit…”, a mărturisit un alt utilizator de Facebook.

Foto: facebook/felicia.ovanesian

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

(Foto) Polițiștii locali i-au amendat pe comercianții ambulanți! Vindeau gogoși și porumb pe plajă sau faleză

Poliția Locală Constanța continuă lupta împotriva comerțului ambulant Polițiștii locali...

Atenție, șoferi! Sunt restricții de tonaj în 6 județe

Restricțiile au fost impuse din cauza Codului Roșu de...