(Foto) La Tulcea se vor construi 72 de locuințe pentru tineri. Proiectul are o valoare de peste 6 milioane de euro

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Locuințe pentru tinerii din Tulcea

Primăria Municipiului Tulcea o să construiască 72 de locuințe N-ZEB plus pentru tineri pe strada Transformatorului prin PNRR (Ministerul Dezvoltării, Contract de finanțare nr. 137338). Valoarea finanțată a proiectului este de 30.789.716,33 lei, adică peste 6 milioane de EURO.

Terenul pe care se vor construi locuințele nZEB plus -72 unități locative pe o suprafață de 10.221,00 mp, amplasat în Strada Transformatorului, Tarlaua 20, Parcela 300, Municipiul Tulcea, Județul Tulcea, identificat prin numărul cadastral 51637 și este în proprietatea a U.A.T. – Municipiul Tulcea.

  • S construită 1 modul = 161.15 mp. S construită desfășurată 1 modul = 483,45 mp, iar 1 modul va avea 6 apartamente.
  • S construită total 12 module ( 4 module cuplate 2 câte 2 + 8 individuale)= 1933.8 mp
  • S construită desfășurată total 12 module = 5801.4 mp
  • 12 module vor avea 72 de apartamente.
  • Regim de înălțime = P+2E

„Accesul carosabil pe parcelă se va face pe un carosabil privat cu un profil de 5 metri cu un singur sens, care traversează perimetral zona de studiu. Parcela dispune de un număr de 72 de parcări supraterane destinate locuitorilor și 14 parcări supraterane destinate vizitatorilor. Din numărul total de parcări, au fost prevăzute 4 locuri pentru persoanele cu handicap locomotor.”, precizează sursa citată.

Sistemul constructiv propus este de fundare pe grinzi de beton armat, cu dispunere pe două direcții perpendiculare, cu o placă de beton suport parter. Suprastructura va fi alcătuită din cadre din beton armat (stâlpi și grinzi). Acoperișul va fi alcătuit pe structură lemn. Întreaga structură de lemn se va trata conform cerinței R`60. Atingerea valorilor superioare de rezistență la foc (dupa caz) se va atinge prin prevederea de placări cu gips-carton RFI.

Subsolul propus va fi executat din pereți de beton armat cu fundație radier. Scara va fi alcătuită pe structură din beton armat.

Pereții de închidere vor fi alcătuiți din cărămidă cu goluri de 30 cm grosime. Pereții de delimitare între apartamente și casa scării vor fi alcătuiți din cărămidă cu goluri de 20 cm.

Pereții de compartimentare din fiecare apartament vor fi alcătuiți din gipscarton dublu placați, de 15 cm grosime.

Sursă foto: facebook/Primăria Municipiului Tulcea

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

A fost semnat acord pentru retehnologizarea Unității 1 a Centralei Nucleare Cernavodă

A fost semnat un acord cadru pe termen lung...

CSM Constanța își dorește a 7-a victorie consecutivă!

Echipa pornește cu prima șansă la victorie Într-o partidă restantă...