Date:

Ovidius Clinical Hospital

Water Power Energy S.A., o companie românească cu capital integral autohton, și-a consolidat poziția în economia portuară și industrială a României, având un rol semnificativ în dezvoltarea infrastructurii portuare și a sectorului construcțiilor.

Prin angajamentul său față de excelență și inovație, compania continuă să se afirme ca un lider de piață și un exemplu de succes în mediul de afaceri românesc.

Terminalul de Materii Prime, deținut și operat de Water Power Energy S.A. începând cu luna martie 2023, este situat în nordul portului Constanța, danele 64-66 și dana 85, oferind facilități moderne pentru manipularea mărfurilor vrac și a construcțiilor civile și industriale.

Terminalul reprezintă o punte esențială pentru manipularea diverselor mărfuri vrac, printre care cărbunele energetic, cocsul de petrol și minereurile.

Amplasat strategic pe coridorul de transport Pan European Rin-Dunăre, terminalul se află într-o poziție favorabilă pentru a servi rutele comerciale cruciale care leagă Europa Centrală și de Est de regiunea Transcaucaz, Asia Centrală și Orientul Îndepărtat.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Atenție, șoferi! Transport agabaritic între Agigea și Slătioara

Transport agabaritic Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează...

O tânără de 19 ani este căutată de familie și autorități. Dacă ați văzut-o anunțați poliția!

Andreea este căutată de familie. A plecat voluntar de...

Important pentru părinți! Începe etapa de reînscrieri

Începe etapa de reînscrieri la grădinițe și creșe Începând de...