Scena politică românească în an electoral: PSD în pole position, PNL și AUR în cursă strânsă, iar S.O.S. ar putea intra în Parlament. Tu pe cine ai vota?

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Dacă duminica viitoare ar fi zi de vot, PSD ar triumfa în alegerile parlamentare cu 30,2% din sufragii, potrivit celor mai recente date ale sondajului INSCOP.

PNL și AUR s-ar lupta umăr la umăr, cu 20,1% și respectiv 19,5% din voturi. Între timp, partidul S.O.S., condus de Diana Şoşoacă, ar trece pragul de 5%, necesar pentru a intra în Parlament.

PSD ar fi liderul incontestabil al alegerilor, dacă românii ar fi chemați la urne duminica viitoare. PNL și AUR se află într-o competiție strânsă, în timp ce USR ar atrage 11,9% din voturi. S.O.S., partidul Dianei Şoşoacă, ar obţine 5,2% din opţiunile de vot, trecând astfel pragul necesar pentru a intra în Parlament.

UDMR ar atrage 4,9% din sufragii, Pro România 2%, în timp ce Partidul Verde, PMP, PUSL, Forţa Dreptei și REPER ar obține sub 2% fiecare. 1,3% dintre respondenţi îşi exprimă preferinţa pentru alte partide.

Sondajul INSCOP, realizat la comanda News.ro, a fost efectuat în perioada 20 – 27 noiembrie, prin metoda CATI (interviuri telefonice). Eșantionul de 1.100 de persoane este reprezentativ pentru categoriile socio-demografice semnificative din România.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

(Foto) Polițiștii locali i-au amendat pe comercianții ambulanți! Vindeau gogoși și porumb pe plajă sau faleză

Poliția Locală Constanța continuă lupta împotriva comerțului ambulant Polițiștii locali...

Atenție, șoferi! Sunt restricții de tonaj în 6 județe

Restricțiile au fost impuse din cauza Codului Roșu de...

Universitatea „Ovidius” din Constanța: Eveniment de promovare a transformării digitale în educație, prin CiTyINNOHub

Eveniment dedicat transformării digitale în educație Centrul European de Inovare...