(Video) Imaginea durerii! Un pensionar așteaptă autobuzul la umbra unui… stâlp

Date:

Ovidius Clinical Hospital

În stația de autobuz se află doar o bancă

Imagini dureroase au fost surprinse astăzi, 6 iunie, de un cititor ȘtirileMedia, în municipiul Constanța, la ieșire din oraș. Un pensionar aștepta autobuzul la umbra unui… stâlp. În stație există o bancă, dar fără parasolar. Afară, cel puțin asta indica telefonul la momentul respectiv, erau 32 de grade Celsius.

Vă prezentăm mai jos imaginile surprinse astăzi:

În orașul Constanța, stațiile de autobuz au fost modernizate, însă nu toate! Încă mai există stații unde oamenii trebuie să aștepte mijlocul de transport în comun în soare, ploaie și vânt. Și de ce să faci peste tot la fel, când poți investi într-un alt proiect? E mai bine să cheltuim banii pe planuri mărețe, decât pe nevoile reale ale cetățenilor.

Să nu ne înțelegem greșit, investițiile în infrastructură sunt esențiale pentru dezvoltarea orașului. Dar ce folos au dacă ele nu răspund nevoilor de bază ale cetățenilor?

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...