Acţiune de verificare a agenţilor economici din Constanţa şi staţiuni. Poliţiştii au dat 22 de amenzi

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Poliţiştii au dat amenzi în valoare de peste 114.000 de lei

În perioada 7-8 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare au desfășurat o acțiune de verificare a operatorilor economici care desfășoară activități pe litoral.

Astfel, au fost verificate punctele de lucru a 36 de agenți economici din municipiul Constanța și stațiunile Mamaia, Neptun și Saturn.

În urma neregulilor constate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, precum și ale și Legii 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe. Valoarea sancțiunilor contravenționale este peste 114.000 de lei.

De asemenea, a fost ridicată în vederea indisponibilizării suma de 4.340 de lei.

Sursa foto: Monitorul de Sălaj

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...