Acuzații grave la Constanța. Mai mulți saci cu buletine de vot au ajuns în secțiile de votare desfăcuți. Oficial de la IPJ Constanța

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Saci cu buletine vot desigilați

S-a rezolvat una, a apărut alta. Se fac acuzații grave la Constanța. Asta după ce s-a constat că sacii cu buletine de vot, în număr de 400, au fost distribuiți secțiilor de votare fără a fi sigilați.

„Dn informațiile pe care le avem, sacii au fost legați cu „arici” și nu au fost sigilați.”, transmite BEJ.

Oficial de la IPJ Constanța

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la 400 de saci cu buletine de vot ce ar fi fost desigilați, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În cauză Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a dispus efectuarea de verificări de urgență, pentru stabilirea situației de fapt.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Polițiștii au mers la Secția de Votare 189 de la Școala nr. 3 din Constanța! VEZI care este motivul

Se fac verificări la secția de votare 189! Polițiștii au...

STS: Sprijin 24 de ore din 24 pentru desfășurarea alegerilor din 9 iunie

Centrul de suport tehnic al STS este pregătit să...

Cod Portocaliu de caniculă! Ce recomandări au pompierii

ANM a emis un Cod Portocaliu de caniculă Administrația Națională...