(Foto) A fost rezolvată problema urnelor de votare din municipiu. Constănțenii vor introduce buletinul de vot în… cutii de carton

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Cutii de carton transformate în urne de votare

Primăria Constanța se pare că a reușit să rezolve problema urnelor de votare lipsă. În secțiile de votare unde erau doar 3 urne au fost aduse cutii de carton. Sesizarea a fost făcută de reprezentanții unui partid politic printr-un comunicat de presă. Aceștia susțin că „urnele care au fost trimise în secțiile de votare în vederea respectării prevederilor obligatorii în materie, respectiv cele 422 care lipseau inițial, sunt doar niște… simple cutii de carton!”

„Se încalcă astfel flagrant prevederile legale referitoare la modul în care trebuie sa fie aceste urne, prevederi care dispun în mod clar că acestea trebuie să fie TRANSLUCIDE, „din plexiglas, policarbonat, polipropilenă, dibond, sticlex, forex, macrolon, copoliester, polipropilenă etc.”, ÎN NICIUN CAZ DIN CARTON SIMPLU, de preferință în forma trunchiului de piramiodă, din rațiuni de depozitare. În plus, trebuie să se asigure „rezistența corpului principal și a capacului la șocuri și fricțiuni mecanice (incasabil) la variații de temperatură ce pot produce deformări (termorezistent), la agenți corozivi.”, precizează sursa citată.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

STS: Sprijin 24 de ore din 24 pentru desfășurarea alegerilor din 9 iunie

Centrul de suport tehnic al STS este pregătit să...

Cod Portocaliu de caniculă! Ce recomandări au pompierii

ANM a emis un Cod Portocaliu de caniculă Administrația Națională...

Cum să scapi de frica de abandon?

Teama de abandon este una dintre cele mai frecvente...