Alegerile s-au terminat, dar nu şi problemele din Constanţa! Mai multe zone din oraş nu au apă caldă

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Mai multe zone din oraş nu au apă caldă

O nouă avarie s-a produs ieri pe rețeaua de transport nereabilitată încă și având în vedere că vanele de izolare de pe magistrale nu asigură etanșeitatea necesară realizării lucrărilor de înlăturare a avariei, s-a impus închiderea vanelor din CET Palas. Prin urmare, până la finalizarea acestor lucrări nu va putea fi asigurată furnizarea apei calde. Acesta a fost anunţul transmis de Termoficare Constanţa.

Între timp, situaţia a rămas la fel. Primăria anunţă lucrări în noaptea aceasta pentru a se remedia avaria. Se va lucra la intersecţia dintre bulevardul Tomis şi strada Soveja. „Conductele vechi, corodate, unele având găuri foarte mari, dar care transportă încă apa caldă către locuințele racordate la sistemul de termoficare din municipiul Constanța continuă să producă pagube și neplăceri și să își arate vârsta” se arată în comunicatul remis de Primărie. Încă nu s-a specificat o dată la care furnizarea apei calde va fi reluată.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Un porumbel de concurs pierdut își caută stăpânul

Porumbelul voiajor a fost găsit de o localnică din...

(Video) Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în Statele Unite ale Americii

Mihai Constantin: „Cred că este o șansă foarte importantă...