Atenţie, şoferi: Sunt restricţii de trafic la intersecţia Bulevardului Tomis cu strada Soveja!

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Lucrările vor avea loc în această noapte

Atenţie, şoferi: Circulaţia este restricţionată la intersecţia Bulevardului Tomis cu strada Soveja! În contextul avariei survenite la conductele de termoficare care a determinat oprirea furnizării apei calde în municipiul Constanța, calendarul lucrărilor de intervenții pentru reabilitarea rețelei a suferit modificări. Mai exact, echipele de muncitori vor schimba în această noapte conductele de la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja, acolo unde au fost înregistrate de-a lungul timpului foarte multe avarii.

„Lucrările vor începe la ora 19:00 și se vor desfășura până mâine dimineață la ora 07:00, timp în care circulația rutieră se va desfășura alternativ pe câte un sens de mers. Se va lucra în ritm alert, astfel încât disconfortul produs să fie cât mai mic, însă aceste lucrări nu sunt posibile fără restricționarea parțială a circulației. Facem apel la constănțeni să folosească, pe cât este posibil rute alternative”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

STS: Peste 1.700 de apeluri la 112 referitoare la nereguli în secțiile de votare

Ce nereguli au fost la secțiile de votare? Pe timpul...

Republica Bulgaria: restricții de circulație la Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse

Se fac lucrările pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse Ministerul Afacerilor Externe...