Candidații la unele primării din județul Constanța și-au anunțat demisia din funcția de consilier local. VEZI despre cine este vorba

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Și-au demisia din funcția de consilier local

Ozghiun Menabit a fost candidatul Partidului Alternativa Dreaptă pentru Primăria Mangalia. În urma votării de duminică, 9 iunie, acesta a obținut un procentaj de 8,16%, ocupând locul 3 în clasament după Cristian Radu (PNL – 48,85%) și Paul-Florin Foleanu (PSD – 26,81%).

Însă, acest rezultat se pare că nu l-a mulțumit pe candidatul la Primăria Mangalia. Ozghiun Menabit a scris următorul mesaj pe pagina sa de socializare:

La Mangalia prezența la vot a fost de 51,25 %.

  • Înscriși pe liste permanente si complementare – 32.247
  • Votanți pe liste permanente si complementare – 16.205
  • Votanți pe liste suplimentare – 223
  • Votanți cu urnă mobilă – 101
  • Total votanți – 16.529

Andrei Albu: „Îmi voi depune demisia din funcția de consilier local”

Constantin-Andrei Albu a fost candidatul Alianței Drepte Unite USR – PMP – Forța Dreptei pentru Primăria Nicolae Bălcescu. În urma votării de duminică, 9 iunie, acesta a obținut un procentaj de 16,16%, ocupând locul 3 în clasament după Viorel Bălan (PNL – 53,72%) și Victoria Timofte (PSD – 19,06%).

La Nicolae Bălcescu prezența la vot a fost de 62,87 %.

  • Înscriși pe liste permanente si complementare – 4.310
  • Votanți pe liste permanente si complementare – 2.624
  • Votanți pe liste suplimentare – 33
  • Votanți cu urnă mobilă – 53
  • Total votanți – 2.710

Și Andrei Albu a scris pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați fost alături de mine în această campanie electorală și pentru încrederea acordată.

A fost o campanie frumoasă și sunt mândru de echipa mea și de ce am realizat până în acest moment.

Poate că nu am fost înțeles de cei mai mulți dintre dumneavoastră, dar ața este în viață: unii câștigă alții pierd, dar viața merge înainte.

Cu părere de rău doresc însă să fac un anunț … îmi voi depune demisia din funcția de consilier local al comunei Nicolae Bălcescu.

Poate că dezamăgesc pe mulți dintre dumneavoastră, dar este soluția pe care am ales-o. Fac acest lucru pentru a fi alături de familia mea care a fost hărțuită și denigrată în nenumărate rânduri în cei 4 ani și mai ales în această campanie electorală.

Îmi pare rău că poate nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor multora dintre dumneavoastră și mai ales ca nu am avut șansa de a demonstra ce pot face cu adevărat.

Însă am înțeles de la viață că nimic nu este întâmplător și totul are un sens.

Vă mulțumesc tuturor.

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

A fost semnat acord pentru retehnologizarea Unității 1 a Centralei Nucleare Cernavodă

A fost semnat un acord cadru pe termen lung...

CSM Constanța își dorește a 7-a victorie consecutivă!

Echipa pornește cu prima șansă la victorie Într-o partidă restantă...