AUR și-a ales candidatul pentru alegerile prezidențiale! Cine va intra în cursă?

Date:

Ovidius Clinical Hospital

Cine este candidatul AUR pentru alegerile prezidențiale?

George Simion este candidatul AUR pentru alegerile prezidențiale!

Sâmbătă, 15 iunie, Consiliul Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor a decis, cu unanimitate de voturi, ca președintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcția de președinte al României!

Mai jos puteți citi manifestul lui George Simion înainte de lansarea candidaturii:

Facem istorie prin curaj!

După ce a devenit clar pentru toată lumea că România este un stat capturat în care nu există viață democratică, iar liderii providențiali pe care îi așteptam nu au de unde să apară, am luat decizia de a-mi depune candidatura pentru funcția de Președinte al României.

’24

Îi văd pe contracandidații mei: obosiți și blazați. Nu au ce oferi românilor! Îmi propun să fiu, prin contrast, un președinte tânăr și energic, care să lucreze 24/24 pentru poporul său.

Renașterea speranței este singura care poate reconstrui Țara!

Aud, dar și ascult

Simbolic, porțile Cotroceniului trebuie deschise. Și le voi deschide efectiv, cum am făcut-o și cu alte instituții, la care fiecare român să aibă acces. Un președinte care nu este pornit de la talpa Țării nu poate înțelege durerile oamenilor. Iar mare parte din Țară este în suferință. Voi cere părerea înțelepților acestei țări, voi aduna profesioniștii și mă voi consulta cu poporul meu, și în campanie, dar și ca Președinte.

Eliberăm statul

Prin referendumuri care să fie aplicate voi reda puterea românilor. Prin democrație: 300 de parlamentari, alegerea primarilor în două tururi, și prin eliminarea tuturor instituțiilor inutile și angajaților care stau degeaba la stat: voi fi un președinte drept, fără interese partizane. Lăsăm doar 800.000 de angajați în sectorul public, cum aveam la începutul anilor 2000. La final de mandat, alegerile vor fi libere și românii își pot hotărî singuri soarta printr-un sistem electoral corect.

O țară de stăpâni

Libertatea și proprietatea sunt sfinte. Vreau o țară de proprietari, pentru a rezista la provocările pe care le avem în față. Planul de Împroprietărire a românilor va permite fiecărui român să își folosească agoniseala pentru a avea o casă pentru ei și copiii lor. Asta va reporni economia și va crea prosperitate. Nu voi promulga nicio lege care încalcă libertatea și voi fi garantul apărării drepturilor fundamentale.

Muncă prețuită

Îmi asum să las în buzunarul românilor muncitori banii cuveniți în urma efortului lor. Taxarea muncii va fi redusă la 25%. Mai mult, este hoție. Școlile de meserii, învățământul dual, parcurile industriale și platformă online de angajări, împreună cu stimularea producției în țară și obligarea prelucrării resurselor naturale în țară vor putea inversa fluxul migraționist.

Vreau liniște în țară și pace în lume

Vreau să feresc România și cetățenii ei de orice conflict. Țara trebuie să rămână în stare de neutralitate și, treptat, să redevenim promotorul păcii în conflictele armate care distrug vieți nevinovate. România nu va intra în război cât timp eu sunt președintele ei.

Sunt neexperimentat, am făcut multe greșeli, dar totodată am fost suficient de capabil să ajung până aici. Cred că, având sprijinul vostru, vom decide iarăși noi pentru noi și nu alții pentru noi.

Nu voi putea singur, doar cu voi și prin voi!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

spot_img
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului.

În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Stirilemedia.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile furnizate de stirilemedia.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal dacă este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website (în limita a 500 de caractere, fără a cita sursa).

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că toate comentariile la articole sunt moderate, pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false.

Vă încurajăm să comentați, cu rugămintea de a folosi un limbaj decent, evitând atacuri la persoană și informații false.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuie postarea:

spot_img
Cloud Hosting

Abonează-te

Ovidius Clinical Hospital

Cele mai citite

Articole similare

Restricțiile de circulație ( >12 t) pe fondul Codului Roșu sunt valabile și astăzi

Autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 12...

Atenție, șoferi! Transport agabaritic pe ruta INT DNCB – Agigea!

Transportul este alcătuit din câte un camion cu masa totală...